Mhuy ilanı gelir mi
-
Mhuy Guy ve Sgdy Karşılaştırması
Ortak özellikleri
1- Üç meslektede taşra da çalışılır.
2- Üç meslektede rotasyon yoktur
3- Üç meslektede Ankara dışında bir ilde çalışabilme imkanı vardır
4- Üç meslektede maaşlar aşağı yukarı aynıdır ( Mhuy da belediyelerde çalışanlar için sosyal denge tazminatı vardır.)
5- Üç meslektede ek gösterge 2200 dür. Emeklilik prim ve tazminatı ek göstergesi 3600 olan merkez uzman ve müfettişlilerine göre azdır.)GUY SGDY MHUY Farklı Yönleri
1- Mhuy Ankarada yer alan bakanlıklarda veya çeşitli belediyelerde çalışabilir.
2- Mhuy ek gelir olarak sdt alır. 1.000 tl civarında)
3- Mhuy da yeterlilik daha zordur. Yds 70 şartı ve tez ödevi vardır.)
4- Sgk denetmenleri daha çok sahada yer alır. Oysa mhuy ve guy çalışmalarını masabasinda yapar.
5- Sgk Denetmenleri için Müfettişler ile birleşme söylentileri ve ihtimalleri hep olacaktır.
6- Guy maaşı iyidir ama çalışma şartları noktasında bazı problemler yaşamaktadır.
7- SGDY olan bir kişi veya MHUY olan bir kişi bunlar arasında geçiş yapmak için çok mücadele etmez ama GUY olan bir kişinin böyle bir talebi olabilir. -
@erhankestevur iki kez guy mulakatin dan elen missin peki sana gore bunun belirli bir sebebi var mi ?
-
@bircahil yok kardeşim.ikiside çok iyi geçmişti
-
Mhuy ve Guy'un şuan gelmemesi daha hayırlı
-
@sınavuzmanyrd hocam peki ne ilanı mhuy guy vs?
-
@iktisatcikiz kardeşim mhuyu kastettim. Mhuy başlığı olduğu için yazmadım
-
@sınavuzmanyrd çok pardon hocam başlıklarda dolaşmaktan 2017 KPSS sonrası açılacak sınavlar başlığı sandım çok sağolun
-
@erhankestevur kardesim saglam referansin varmiydi peki?soruyorum cunku merak ediyorum
-
@bircahil ilkinde yoktu yedek listede yer almıştım.ikincisinde vardı yedekte bile yer almadım.ölçüt nedir bilen yok zaten.
-
@erhankestevur sorumu lütfen yanlış anlamayın, referansınız bürokratik miydi, siyasi miydi, benim kazanan tanıdıklarım bürokratik referanslıydı, ben de bu işleri tam çözemedim, ondan soruyorum.
-
@accosator ben de tam cozemedim burokratik ve siyasi referansin ayriminida ilk defa duydum mesela ornek verebilir misiniz?
-
@antimülakat dostum iste bu duzenlemeler yapilmadan rutin takviminde gelmez oldu ilanlar.İdarede temkinli bu konularda onlarda farkinda guylarin hemen kactığından buna bir cozum arayisinda olmalari bile beni ilanlarin gec gelme sebebine itiyo maalesef cunku nerdeyse 3 yildir bu surecteyim guy beklemek kadar sacma bir sey yok veya mhuy cunku 3 yildir gelmiyo bu ilanlar.Zaten digerleri yillardir hep boyle alim yapardi.Simdi kyk mufettissligi kalkipda 100 kisilik bi ilana cikmasi beklenmez a grubunda her sey bellidr aslinda sorun 80 85 puan arasinin bekledigi ilanlarin gelmemesi yoksa 90 ustu en kotu yil olan gecen yil bile en az 3 sinav gordu.Bu sene belki 10u bulmustur.
-
@sınavuzmanyrd tek ilan gelecek diyen sensin
-
@bircahil dostum bürokratik referans kurum içinden oluşan veya müsteşar tarzı referans iken siyasi referans ise millet vekili aracığıyla kurumlara referans mektubu gönderiyorlar bu noktada bürokrasi daha çok iş görüyor deniliyor.
-
@guymagduru anladim hocam bu durumda burokratik referansi olan essegini saglam kaziga baglamis oluyor.nerden bulucaz mustesari
-
@bircahil bence tam tersi.siyasi referans cok daha onemli.icerdekilerden daha cok ise yariyor tecrubeyle sabit.
-
@duranvarlık benim etrafimdakilerden gördüğüm bürokratik referanslı ilanlar daha çok kazanıyor, siyasi referansı olup kazanamayanlar daha çok
-
Arkadaşlar yine hortlatıyorum burayı ama bizim şu 250 kişilik alım 2018 de olcak herhalde Syf 32. http://www.maliye.gov.tr/Documents/2018 Yılı Maliye Bakanligi Bakan Sunus Konusmasi.pdf
-
@rybczynski2 guy için bir şey yok o zaman. Uzman yardımcısı diye arattirdim. Siz deyince baktım yani, Mhuy için bilgi var, o da kesin Ekim Aralık ayıdır. Çok üzüldüm şu an.
-
@rybczynski2 eylül ekime hatta bahara bile kalmasın diyor gönül........