Mhuy ilanı gelir mi
-
Mali hizmetler uzmanlar derneğine face hesabından yazdım ve şöle bir cevap verildi (Merhaba. Alım yapılıp yapılmayacağına ilişkin kesin bir bilgi olmamakla birlikte 2017 yılı içerisinde olması beklenmemektedir. İyi günler.)
-
Arkadaşlar mhuya calisma yontemimiz ne olmali?? var mi akil fikir sahibi bir arkadaş
-
@mağdurum KPSS ye çalışır gibi çalışabilirsiniz.benzer zorlukta zaten.uluslararası kuruluşlarda detaya girebilirsiniz.
-
@erhankestevur gelmeyecek ilan yani
-
@aylin gelmiyecek diye Birşey yazmadılar.sadece 2017 yılı içinde beklenmiyor yazdılar.sonuçta ihtiyaç varki 250 tane alıncak şeklinde yıllık programda yer verilmiş.
-
@erhankestevur 2017 nin bitmesine 2 , 3 ay var yıl bitimine kadar ilan gelmezse o sayı yanar , geçen yıl guy u yaktılar
-
@aylin bende gelmesini çok istiyorum 2.kez guy mülakatında elendim.gelse ilaç gibi gelir ama 2018 yılında da olsa geleceğine inanıyorum.
-
@erhankestevur guy dan elenenlere umut olacağı kesin , bekliyoruz bir kıvılcım:) @pareto_wilfredo @Priss
-
@erhankestevur peki tesekkur ederim.u.arasi kuruluslari iyi anlatan bildiginiz guzel bir kaynak var mi? oneride bulunursaniz cok sevinirim
-
Neden hala bir ilan yok yahu neden ????
-
@irmak aynen...
-
Valla gencler ben artik duyum takip etmeyecegim,gecen yilda gordugumuz uzere hic biri tutmayacak.gecen yil guya ekimde guy geliyordu ekim bitti kasim kesin dediler hatta subat kesin diyen kursat diye biri vardi burda benim sahalara donusum onun NET duyumu ile olmustu arkadasimin dugunune bike gitmedim subat ayinda ilan gelcek diye..o yuzden kendimizi kandirmayalim evet guydan elendik ve yeni guy ancak seneye gelecek,mhuy falanda gelecegi yok bemce yuzde yuz geliyoooorrr ekim sonu kasim basi yzmisti facede biri yine fos.bari takip etmezsek uzulmeyiz ilan gelirse oturur calisiriz.Salın,buralara daha fazla prim yaptirmayin..bisey bildikleri yok
-
@duranvarlık Mhu derneğinden 2 kişi ile konuştum alım olup olmayacağını bilmiyoruz 2017 de öngörmüyoruz dediler.
Gelen alımlar hep küçük ve ilk 500 e hitap ediyor. Benim anlamadığım açıklanan atanan sayısı da çok az hatta 2017 KPSS ile atanan var mı bilmiyorum benim cahilliğim, bu ilanlara başvuranlar hep aynı insanlar onlar atanmadan bize sıra gelmeyecek onlar da kendilerince haklı olarak her ilana garanti olsun diye başvuruyorlar bize sınava kalma hakkı bile gelmiyor. Umarım anlatabilmişimdir bunun biz farkındayız da üst kurullar görmüyor mu acaba -
@duranvarlık Hocam buradaki insanlarda kadro ihdas edilmesinden veya kurumlardan talep toplanmasından sonuç çıkarıyor.Zaten maliye bakanlığı için bu sene hiç net şu tarihte sınav gelecek denmedi.Genelde duyumlar tahmin düzeyindeydi.O yüzden duyuma tabi bel bağlamamak lazım ama duyumun insanı gaza getirdiği de bir gerçek.Biraz daha sabretmek lazım.
-
@rybczynski2 Bunun nedenide aylarca süren güvenlik soruşturmaları.2017nin ilk ilanı kamu gözetimine girenler bile hala atanmadı bildiğim kadarıyla.Bu soruşturmalar böyle devam ettikçe ilanlar 88 89 dan aşşağı zor düşer.
-
ne vardi ilan gelse..
-
Ne zaman ilan gelecek duyum yok hiç arkadaşlar ????
-
Merkezi uzmanlikla her seyi ayni ydsden girdikten sonra 70 istiyo ama ozluk hakki olarak cok geride bu durumdan dolayi gecikiyo olabilir bu kurumdanda cok kacis varmis dostlar dipnot akinizda bulunsun derim.Benim tezim hep bu yonde guy duy mhuy bu uclude alimlar cok azaladi hatta ilgöcude katabiliriz.
-
@zenginmemur yani gelmeyecek diyorsunuz
-
Selamun aleyküm arkadaşlar
İlan gelmeyecek diye aşırı duyumlar alıyordum ta ki 2 gün öncesine kadar
2 farklı ortamdan 2 farklı kişiden ilan geleceğini duydum
Bir tanesi duyumuna kuvvetli istihbarat dedi
Selametle