Mhuy ilanı gelir mi
-
@optimumblue3 benim bdigim en avantajli mhuy bu yuzden guy veya sgk kaznaanlar mhuya başvururlar
-
@bolulu ne gibi avantajları var
-
@optimumblue3 tam bilmiyorum bir arkadas söylemişti özlük haklari daha iyi diye ama bakanlikta çalışanlar için
-
Mülakatta sınav puanından düşük vermiyorlar ama düşük sınav puanına yüksek mülakat notu verdikleri için sıralama düşüyor.75,7 almışım,80 mülakat puanı vermişler.Ama sıralamam 300 küsür aşağı inmiş.50. olarak kazanan arkadaşın da sıralaması 150 ye inmişti.85 üzeri alındığı takdirde olağanüstü bir durum yoksa kesin gibi aslında.
-
Gelse ya artik şu ilan
-
@optimumblue3 bence sgk kazanan basvurmayabilir ama guy kazananin basvurma ihtimali daha cok
-
@optimumblue3 ilan gelsin yeter ki farketmez, bize tercih şansı bırakmıyorlar
-
Ufff sanki ilanlar geldide o mu daha iyi bu mu daha iyi.hepsi simdiki halimizden iyi!
-
@niloya Sınavdan mesela +85 gibi bir puan aldınız.Mülakatta sorulara cevap veremesenizde mi sınav notundan daha düşük vermiyorlar?
-
Mhuy da referans faktörünün çok etkili olmadığı doğru mudur ?
-
Yakın zamanda bir duyum ilan bir şey var mı ?
-
6bin sıralamaya gelir mi dostlar ??
-
@aslan-reyiz refereansın etkiliyse 80 ise kurum puanın 95 verebilirler.referansın yoksa aldığın puandan düşük vermezler.benim kurum puanım 73 tü referans yoktu 92 verdiler.diğer kurum mülakatlarına göre daha adaletlidir.
-
@aslan-reyiz bence hikayeee Maliye Bakanliginda etkilemeyen bir kadro yokk
-
@irmak rahatlıkla gelir.ama işte bir ilan gelse
-
Benim bir arkadaşım 3 vmy 1 guy mülakatından elenmişti çok iyi geçmesine rağmen referans olmadığı için, mhuy kazandı sonunda bende şahit olmuştum sıfır referans ile kazandığına
-
2015 p49 78 puanı olanın sıralaması kaçtı acaba
-
@luthor orasını bilemem yani sorulara cevap vermek illa şart mı neye bakıyorlar bilmiyorum
-
@köyün-ağası, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
2015 p49 78 puanı olanın sıralaması kaçtı acaba
O zaman 241 kişi için ilana çıkılmıştı ve ilk ilanlardandı. 1 Eylülmüş tarih baktım da. Valla 76 ile 8000lerdeydim. Olmamıştı.
-
@bolulu mhuy un ozlük hakki, sgk denetciligi veya guydan iyi degil. Bunlar hep 2200 göstergeli taşra ünvanlar. Ustelik mhuy da tez ve 70 yds sarti var.