Mhuy ilanı gelir mi
-
@antimülakat yanı her türlü 2017 bitmeden gelir mi dıyorsunuz
-
@jakuppp onu demek istemedim, ileri bir tarihe attılar demek istedim.
-
@antimülakat hocam zaten subat ayinda yayinladilar 2017 kadrosunu ileri bir tarihe attilar desek epey ilerdeyiz suan:) yani hocam 2017 yili icinde beklemeyelim mi mhuyu
-
2017 kpss den önce gelir dendi ama ötelendi
-
Stratejik plan da yazıyor diye illa gelecek diye birşey yok 2016 da 1350 guy alınacak yazıyordu onu da almadılar ins gelir ama pek ümitlenmeyin
-
En son 2015de alındı Mhuy 2017 de de gelmezse garip olur
-
@Priss hocam ne olur bir umut verin.hic mi bilginiz yok mhuy ile ilgili.bekleyin yada beklemeyin umudu kesin deyin bilelim:(
-
@duranvarlık dostum şuan durum durağan. Zaten ben başlayın ya da durun gibi şeyler söyleyemem. Benim tek tavsiyem ders çalışmayı bırakmayın
-
@priss hocam mhuy merkez uzmanlarla nasil anlasiyo sizlerin kurumdaki durumunuz nasil mhuylarin odalri falan oluyomus doğrumu
-
@zenginmemur dostum Mhuy ve mhu lar strateji geliştirme başkanlıklarında çalıştır. Bizim diğer uzmanlarla aynı ortamda işimiz yok. Bizim yerimiz ayrı onların yeri ayrı ve tabiki odamız var :))
-
@priss cok iyimis o zman mhuy tek sikintisi sadece herhalde ozluk haklari
-
@zenginmemur yok başka sıkıntılarımız da var. Ama çözülecek
-
@priss merak ettim hocam ne ki acaba?Az cok meselgi takip ettim genelde ozlikten sikayetciler ha birde yds olayi
-
@zenginmemur bazı kurumlar mhuylarını sahiplenmez daha doğrusu 5018 sayılı kanun maddesindeki görevlerini sahiplenmez ve önemsiz görür bu bir sorun
6 yıl sabitsin ne olursa olsun başka yere geçiş yok
70 yds tez ve yeterlilik veriyorsun merkez uzmanlar gibi ancak ek gösterge 3600 olması gerekirken 2200 -
@priss 6 yıl sabitsin derken başka kuruma da mı geçemiyorsunuz?
-
@kelaynak yok canım onlara geçiş serbest tabiki
-
@priss hahaha yüreğime iniyordu:D sadece il değiştirmek açısından mı sabit
-
@kelaynak il ve aynı ildeki kurumlar
-
@priss Hocam nasıl yani atıyorum 3. Yıl eş durumundan geçiş yapamıyor musun eşinin yanına
-
@rybczynski2 o konu biraz karışık mahkemelik yani.