Mhuy ilanı gelir mi
-
@jakuppp guyun Allah belasini versin
-
@duranvarlık
Bela okuma boşver.Benim de olmadı ama mulakattan elenen bicok arkadasi mhuy, sgk, kyk sayfalarinda goruyorum.Belki bize de bunlardan biri nasip olur:) -
Gelecek hissediyorum az kaldı duyum falan değil safi hissiyat
-
@1903bjk arkadasim oyle bir yikti ki beni guy mulakati toparlanamiyrum..tez zamanda mhuy gelsede kendimize gelsek
-
@rybczynski2 insallah arkadasim gelsin artik
-
@duranvarlık bende bugün guy a lanet okuyanlardanım bi kaç gündür hayırlısı falan diyerek kendimi teselli ediyordum ama bugün olmuyor inş ilan yakın zamanda gelir ve tabi puan olarak tutar 2016 aldığım iyi puanım guy puanım hepsi yalan oldu şimdi elimde 81 ile İlan gelse olur mu düşüncesi ile devam ediyorum bence de lanet gelsin
-
ya bi mhuy gelse yardiracagim bu hirsla guya gicik oldum.
-
@aylakkafam bende ayni durumdayim 81 de benden.siralama iyi mhuy ilgoc defterdarlik 3 sinava daha gireriz dostum ins.acarda
-
@aylakkafam gecici islerde calissak olmazmi ?
-
@aylakkafam yoksa zman gecmiyo
-
Bende guy mülakatından elendim günlerce ağladım hala çok kötüyüm. 2014mezunuyum hiç bu kadar ümitlenmemiştim. Bu seneki puanım 83. Mhuy vs bari gelde gib beni almayacak anladım onu
-
Guy'dan elenenler olarak bi motivasyon sayfasi mi acsak napsak
-
Bizim motivemiz bu ilanın gelmesi olur
-
@1903bjk valla muhteşem olur yapalım öyle bir şey
-
@1903bjk bence de açsak güzel olur bende elendim guydan
-
@Priss hocam var mı hareketlili mhuy da
-
@iktisatçı-0 actik baslik
-
p48 ile nelere basvuruluyor bilen var mi
-
@duranvarlık kadro iptali olmaz ama normal seyrinde ilanın çıkması ötelenmiştir. Maliye Bakanın personel alımı konusunda bakış açısı ortada.
-
@zenginmemur şuan geçişi iş değil de yeniden motive olup bi başarı yakalamak istiyorum yorgun bir hırs var içimde kazanmak adına ama motivasyon anlık düşüyor bi iyi bir kötü güzel şeyler olsun azıcık ya @1903bjk cidden elenenler için bi motivasyon sayfası güzel fikir