Mhuy ilanı gelir mi
-
@rybczynski2 Sayfa 65 de 2017 yılı için yerleştirilen mhuy sayısı 250 diyor ne anlam cıkar burdan
-
@hasansss Ben 2017 de 250 kişilik alım olacağını çıkarttım
-
@rybczynski2 geçmiş yılların alımlarına bakarsak o anlam çıkıyor ama bu sürece girdiğimden beri herşeye şüpheyle bakmaya başladım. İlanı görmeden kendimi inandıramıyorum
-
@hasansss Umut işte hocam ders çalışmak süreçten kopmamak adına
-
@rybczynski2 haklısın kardeş yapacak bişey yok Allah yardımcımız olsun
-
@köyün-ağası elbette düşük alan olacaktır. Umutlandıgımız nokta yazılı puanına yakın bir mülakat puanı vermeleri
-
@pozitifdışsallık uykuları artık ders için bölme vakti geldi. İlanlar geliyor derslere düzenli çalışmak lazım. İyi çalışmalar dilerim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@okahraman07 henüz beni sevindirecek umutlandıracak bi ilan görmedim hocam. Halk bank için askerlik engeline takılıyorum
-
@köyün-ağası, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@rybczynski2 bu değil 8 kişi kadar 100 puan alan vardı.
http://kontrol.bumko.gov.tr/Eklenti/9737,sozlu-2016pdf.pdf?0
-
Peki bu 880 kişiden kaçı tercih yaptı
-
@pozitifdışsallık evet bu ben bulamamıştım:)
-
Şimdi merak ettigim yazıladan aldıgı puandan daha düşük mülakat puanı alan var mı?
-
@pozitifdışsallık onu öğrenmek zor ama sen yazılıdan 80 alıp ilk 250 kişi içine girebilirsin mülakatta sana 82 verip ortalama 81 atama puanın olur başkası 75 alıp mülkatta 90 verip atama puanı82.5 olur seni geçer mülakat sisteminin neresinden tutsan elinde kalıyor
-
@köyün-ağası evet yazılıdan 77 alıp mülakattan 96 alan tanıyorum. Ama tersi durumu merak ettim
-
@pozitifdışsallık kardeş ilk bir sınavı açsınlar dünya gözüyle kurum sınavı görelim ondan sonra bunları düşünürüz
-
@pozitifdışsallık gelecektir inşAllah çalışmaya devam. Halkbank için üzüldüm. Hayırlısı olsun.
-
@okahraman07 halkbanka niye uzuldunuz yoksa askerlim bi skinti oldu
-
@okahraman07 dostum yanlis oldu fark ettim
-
@zenginmemur tamam hocam önemli değil. @pozitifdışsallık askerlik şartına takılmış.
-
Arkadaslar mhuy subat ayinda yayinlanmisti 250kisilik alim yapilacagi.2017 bitmesine 2ay kaldi ve hala ilan yok ortada sizce kadro iptal mi olur gelir mi? @Priss @paretoo @pareto_wilfredo @pareto @Antimülakat