Mhuy ilanı gelir mi
-
@priss Anladım hocam sağolun
-
@priss hocam son 60 lık ösym sorularına ulaşma imkanımız varmıdır?
-
@pozitif sorular yayımlandı mı Emin değilim bi bakalım
-
Google yazinca cikiyor son sorular
-
@jakuppp 2008, ,2010, 2013, var bende onları diyorsan. Sonrası yayınlanmadı diye biliyorum. Ama bakayım bende.
-
-
@priss tesekkurler hocam.2017 bitmesine 2ay var biz umutluyuz:)
-
@priss Eyvallah hocam
-
@duranvarlık açıkçası ben de umutluyum.
-
@priss ben de , sizin paylaşımlarınıza açığız , biliyorsunuz:)
-
@aylin en kısa zamanda iyi haberler vermeyi en az sizin kadar istiyorum
-
@priss Hocam çok soru soruyoruz size mazur görün biraz baktım da 2010 ilanında kurum yabancı dil testi de koymuş sınava %10 etkili olarak 2013 ve 2015 te bu yok. Acaba bu sene yabancı dil ister mi öngörünüz var mı
-
@rybczynski2 burda olma amacımız bu dostum sorun tabi ne isterseniz ben cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince. Yok artık ondan dönüldü bundan sonra öyle birşey olması çok çok düşük ihtimal.
-
@priss Su serptiniz hocam sağolun
-
@Priss kardeşim biraz kurcalasan bize lu ilan hakkında bilgi getirsen 2017 bitmeden kasım ayı içinde gelecek mi içim yana yana yüksek puanlarla banka ilanlarına bakmaya başladım
-
@rybczynski2 yapamıyorsun. Eşin hangi meslek olursa olsun senin yanına geliyor. Eğer eşinde başka ilde mhuy ise 6 yıl beklemek zorundasınız. Şu yol var bir taraf uzmanlığını yakıp memur olarak gidebilir
-
@83istanbul Sağolun ilginiz için yüksek puan almak düştü bize yine
-
mhuy a özgü bir kaynak var mı arkadaşlar , guy da 4t denemelerinin baya faydasını görmüştüm sonuç hüsran olsa da
-
@aylin mhuyun çıkmış soruları var piyasada bulursun onun haricinde kpss kaynakları yeterli
-
SGK denetmenlik /
mhuy /
Guy sizin sıralamanız nasıl olurdu hangisinin hangi avantajı var hangi dezavantajı var