Mhuy ilanı gelir mi
-
Sgk denetmenliği mülakat sonuçları açıklandıktan sonra ilan gelirse çok daha iyi olur. O yüzden acele etmemek gerek
-
@haytanınbiri 6000 e kadar sıra gelmiş o zaman bu alımda sgk vmy de açıklanırsa 8000 9000 arası sıralaması olan girer
-
Okuduklarım birlikte yazılı sınavın önemi yüksek arkadaşlar 80 üstü bir puan alsak hak kazanırız mülakat gibime geliyor. İlan hem sgk mülakat sonucu gelsin hem de en geç aralık olsun benim sıralama 6binde ben bile umutlu hissettim kendimi
-
@irmak 6bine gelir dostum
-
@irmak 6000 e gelir bencede yazılı sınavdan yüksek bir doğru yakalamalısın 60 soru var çalışmayı bırakma
-
@duranvarlık inş hocam
-
@rybczynski2 hiçbrimiz bırakmayalım hocam çalışmaya devam
-
Benim sıralama 2756 ve girebilir miyim acaba diye bir korku var içinde?
-
@fatoss21 girersin kardeşim rahat ol
-
@fatoss21 250 konuşuluyor , olursa 250.20=5000 çalışınız
-
Bir ilan daha fazla ne kadar geçikebilir
-
Konu disi ama Idare-Idari yargi ve Anayasa icin guncel degisiklikleri de iceren kaynak/not onerisi olan var mi_? (Ozellikle themis vari kurs notlari icin)
-
@hasansss Geçmiş alımlara bakarsak 2014'te Eylül'de ilan gelmiş Kasım'da sınav.Atama da 2015'de gerçekleşmiş.Yine 2015'teki alımda aynı şekilde.Yani o tabloya göre yerleştirmenin 2017'de şu saate kadar çoktan bitmesi gerekirdi.Ama daha ilan bile gelmediğine göre yetkili birine takıldık demektir.İptal değilde gecikmedir diye umut ediyorum
-
@fatoss21 ciddi misin
-
@maliyeci07 umudumuz tükeniyor kardeş
-
Mhuy sınav şeklini ve baraj puan muhabbetlerini bir açıklar mısınız dostlar? ?
-
@irmak Sınav, dört temel alan dersinin her birinden 15'er soru olmakla birlikte, toplamda 60 soruluk bir testten oluşmaktadır. Maliye ve hukuk derslerinin puanlamaya etkisi %30'ar iken, iktisat ve muhasebe derslerinin etkisi %20'şerdir. Neticede alınacak puan üzerinde standart sapma da etkili olmaktadır. Mülakata kalacak aday sayısı ise ilgili kadronun 4 katıdır. 70 puan seviyesini aşan adaylar içinden en yüksek puanlı olandan başlamak üzere mülakata çağırılacak adaylar belirlenmektedir.
-
@fiscaldrag çok tşk ederim hocam umarım gönlümüzce olur
-
@irmak Rica ederim, inşallah
-
@83istanbul Evet ciddiyim