Mhuy ilanı gelir mi
-
@zenginmemur 65 soruda 41 doğruya 74 gelmişse 45 yapmak lazım en az cidden zor sınav her bölümden 10 tane cepte olması lazım 80 civarı almak lazım ki mülakatta da o civarda versinler
-
@rybczynski2 Dostum sınavda 60 soru var. ben 48 doğru yapıp genel sıralamada 62. olmuştum. burdan fikir sahibi olabilirsiniz
-
Keşke mhuy da olan sistem guyda da olsa
-
@priss Hocam darısı başımıza nasıl yaptınız o kadar nelerden çalıştınız başlık açınca onları da yazarsanız sevinirim ben mhuy ve guy çıkmış sorularını çözüyorum bi kaç haftadır mhuy cidden kaliteli ÖSYM çıkmış sorularından çalışmak lazım sanırım
-
@rybczynski2 Dostum benim p49 puanım çok düşüktü sınava son sıralardan girdim sonra dedim bu iş böyle olmayacak aynı tempoyla kazanamam sonra Milli Kütüphaneye gittim her gün. Günde en az 8 saat ders çalıştım bazen 12-13 de oldu. Sonra mhuydan da bu dereceyi aldım. Bak ordaki çalışma bana öyle bir temel olduki onun üstüne ne sınavlar kazandım neredeyse hiç çalışmadan.
-
@priss Güzel bir başarı öyküsü olmuş ben maliye ve iktisat temelime güveniyorum bir de bu gazla hukuk ve muhasebeyi hallettim mi olur inşallah sayenizde hedefim 48 oldu şu an gelsin uykusuz geceler yine
-
@rybczynski2 İnşallah yaparsınız. Anlattığım olayda asla kendimi övme gayem yoktur. Hepimiz ortalama zekaya sahip insanlarız. Hatta ben yeni bir şey öğrenme konusunda belki pek başarılı sayılmayabilirim bile:) burda dikkat edilmesi gereken mesele çalışmanın size vereceği sonuç:
Günde düzensiz ortalama 2 saat çalışma= P49'da 79 puan ve son sıralardan sınava girmek
Günde en az 8 saat düzenli çalışma= 4500 kişilik sınavda 63. olmak
Fark aslında bu kadar basit. -
@priss Haklısınız işleyen demir ışıldar
-
@rybczynski2 katiliyorum puanlar ucmus resmen zor bi sinav
-
@priss hocam sizin merkez mhuy mu yoksa belediyemi ne gibi artilari var merkez mhuyun
-
@zenginmemur Dostum birkaç işim var akşam detaylı cevap vereceğim
-
Yav dereyi görmeden paçaları sıvadık bende heycanlanıyorum haydi hayırlısı
-
@priss dostum sendeyiz artik bilgileri bekliyiruz
-
@zenginmemur MHUY'lar bakanlıklar yerelyönetimler ve üniversitelerde istihdam edilir. Bu 3 sınıfın da kendine göre artıları ve eksileri var ben de bunu dilim döndüğünce anlatayım belki MHUY hedefleyen ve bekleyen kişiler faydalanır
Öncelikle bakanlıklardan başlayalım. Bakanlıklar Ankara'da olduğu için burada göreve başlarsınız. İş yükü olarak diğer 2 sınıfa göre en makul olanıdır. Tabi iş yükü çok olan bakanlıklar da var bunların başında adalet milli eğitim sağlık gibi taşrası çok olan bakanlıklar gelir. Bunlarda alışılmışın dışında iş yükü bakanlıklar arasında yüksektir. Bakanlığın iyi yanları ise maaş olarak başta olmasa da ileride üniversite ve belediyelere oranla daha iyidir. Ayrıca bana göre bakanlıklarda yükselme şansınız daha yüksektir çünkü daha çok bürokraside söz sahibi olan insanlarla muhattap olabilirsiniz. Bakanlıkta servis var üniversitelerin çoğunda yok. Bakanlıklar için şuan aklıma gelenler bunlar. Ekstra soru olursa yanıtlarım
Gelelim Üniversitelere. Kılık kıyafet olarak en rahat yer burası. Çoğu kotla bile gidebilir malum üniversite sosyal alan geniştir daha rahattır. Bu rahatlık memurlarda da var. Kötü yanlarına gelirsek servis sıkıntılı. Servis çok önemli dostlar bunu göz ardı etmeyin. Ayrıca yukarıda değindiğim gibi maaş sorunu da var. burda da aklıma gelenler bunlar.
Belediyeler. Belki de en çok konuşulacak yer burası.Şimdi bazı belediyelerde Sosyal Denge Tazminatı adı altında ek ödeme yapan yerlervar. bu ödemeler öyle az buz da değil 400-1500 arası veriyorlar ancak dediğim gibi hepsivermiyor onu iyi araştırmanız lazım. Belediyenin bana göre tek iyi yanı budur. Maaş. Kötü yanı olarak siyasi baskı vardır. İş tanımı belli değil daha sizin ne iş yaptığınızı bile bilmiyorlar. Sorunlu yani. İş yükü de fazladır. onu da ekleyelim. Durum budur dostlar.
Benim sıralamam Bakanlıklar, SDT veren belediyeler, üniversiteler,SDT vermeyen belediyeler şeklinde olur.
İnşallah kısa zamanda ilan gelir de yine konuşuruz bu konuları. -
@priss dostum cok sagol ama halkbank ilani gelmis benim durummum bakaya kaldim basvuru yapamiycakmiyim ama askerlikle ilgili hic bir islem yapmadim birdd uzaktan egitim yukske lisans acan bir yer var mi?
-
@zenginmemur Başvuru şartlarında yazar askerlik meselesi. Yüksek lisans işini hiç bilmiyorum
-
@zenginmemur kardeşim benim kurum sınavım 73 tü mülakat puanım 92 ama yeterli olmadı tabi
-
@priss hocam sağolun gerçekten bilgilendirdiğiniz için 2017 için 250 düşünülüyor acaba ihraç edilenleri de düşünürsek 250 nin üstüne çıkma ihtimali var mı
-
@jakuppp hocam tahminen ne zaman ilan gelir
-
@mucize2301 2017 bitmedem gelmesi gerek @Priss hocam da ekim ortası veya kasım başı gıbı gelebileceğini söyledi ama kesinlik yok tabi ihtimal