Mhuy ilanı gelir mi
-
@busus Evet asıl soru bu ilan neden gelmedi. Üst yönetime mi takıldı yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum. Ama bence yakın zamanda gelecek.
-
@haytanınbiri 48 olabilir.
-
@Priss hocam ekim sonu kasım ortasına kadar mali hizmetler demiştiniz doğruluk payı arttı mı?
-
@hazals Henüz bir haber yok. Duyum işlerine pek girmiyorum artık bekleyip göreceğiz
-
@zenginmemur 40+ hatta 45
-
Bu arada elinde 2015 sorularının olduğu döküman olan var mı arkadaşlar
-
Forumda hangi konu canlanırsa ilan da peşi sıra geliyor. Tecrübeyle sabit
-
@baumol hocam geçen sene guy eylül ayında canlandı sınav taaa nisan ayında geldi
-
@priss dua edelim kısa sürede gelsin o zaman
-
@guyan-gelmiş onu istisna tutuyorum Ayrıca hatırladığım kadarıyla duyum dahi yoktu
-
Gece 4te uykum kaçtı şu başlıgı aradım ve öne çıkardım umarım en kısa zamanda ilan önümüzde olur
-
arkadaşlar siz halkbankı kazanmamışmıydınız ? @Baumol @pozitifdışsallık
-
@krm01 halkbankla alakam yok girmedim bile
-
@krm01 arkadaş gibi ben de hiç girmedim sınavına
-
@istatistikçik öyle bir şart getirirlerse kim mhuy olmak isticek ? O zaman özlük ve maaşıda düzenlemeleri gerekir
-
@priss hocam 3-5 kisi yuzunden bizi duyumsuz birakmayin lutfen. Guy mulakat sayfasinda yasandi ve cogu atanip gitti bizse sizden ve pareto hocamdan gelecek haberlere muhtaciz..
-
@duranvarlık kesinlikle katılıyorum. @Priss
-
@maxmin eski p49 puan türü yds içerdiği için böyle bi tahminde bulundum daha doğrusu korkum bu yönde,haklısınız .
-
@pozitifdışsallık Gece uykusu kaçıpta soluğu burda alan tek ben değilmişim demek ki sevindim :))
-
@Priss Hocam erken belki ama bi sorum var bu mhuy ilanı geldiğinde il seçimi guy a göre daha risksiz diye duydum nasıl işliyor bilginiz var mı?