Mhuy ilanı gelir mi
-
@rybczynski2 Dostum puan ortalamanla 30 tercih yaparsın. İl/kurum olarak. Tabiki daha az riskli çünkü tercih hakkın var
-
@priss kurum sınavından sonra mı tercih yapıyoruz yani ortalama demişsin de. 30 tercih hakkı da süpermiş
-
@rybczynski2 Yazılı sınav ve müakat sonucunun yarısı alınır orda elde ettiğin başarı sıralaması ve puanıyla da tercih yaparsın
-
@priss Daha hakkaniyetli görünüyor yani hocam sağolun 80 e gelme ihtimali nedir sizce 250 kişilik alım olursa
-
@rybczynski2 Sıralamanız kaç? Bir de mhuy mülakat komisyonu karmadır. Yani 5 kişi çok farklı farklı kurumlardan gelmiş en az daire başkanı düzeyinde insanlardır. O nedenle piyasadaki sınavlar arasında en hakkaniyetli mülakat süreci MHUY'da yapılır.
-
@priss 80,8 4000 küsür hocam
-
@rybczynski2 İşte alınacak sayının 20 katı sınava çağrılır. Dİyelimki 250 kişilik ilan geldi 5000 kişi sınava davet edilir. Bu da sıralamalarda 7400-7600 arasına kadar esneme yapabilir.
-
@priss
"Hakkaniyetli" demeniz beni sevindirdi.Kacirmis olabilirim soylendiyse kusura bakmayin kafam cok dolu.P48 den mi aliyo acaba? Sinavinin agir oldugu soyleniyo hangi kaynaklarda hazrlanmak gerekir? Guydan elendim. Yeni ilanlar biran once gelsin istiyorum telasim ondan. -
@priss Teşekkür ederim ilginiz için umarım 250 hatta 300 kişilik olur alım kurum sınavı için çok çalışmak lazım
-
@okahraman07 malesef öyle hocam uykularım bölünüyor sabahlara kadar bazen
-
@1903bjk puan daha belli değil ancak 48 bekleniyor. Kpss ye nasıl hazırlandıysam ona da öyle hazırlandım ben
-
@priss
Anladim cok sagolun..P48 im iyi 600 lerdeyim..Kendimi toparladiktan sonra calismaya baslicam insallah olur..Ve insallah yeni kpss ye kadar ilan gelir de bi umut olur. -
@priss hocam merkez kadrolar icin gecen yil kacla kapattigini falan nerden goruyoruz biraz baktim sadece yerlesenelrin isimleri var ama kacla yerlestikleri yazmiyo
-
@priss
Sizi burda görunce aklima geldi.Guy sayfasinda bahsetmistiniz bi evladimizdan.Elenmem hic problem degil, ise hic giremesem de bu yardimda katkim olsun istiyorum.Beni de haberdar ederseniz cok sevinirim. -
@, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@uzmanyrdd yeni gördüm her testte 15 soru var belki sınav öncesi bir fikir olur
Ornegin burda 41 dogruya 74 puanla alna birine mulkatta 90 verseler 82 puan yapar bunla nereye atanir acaba?
-
Yada 74 alan birine mulakatta kac verirler
-
@1903bjk Değerli dostum bu konuda başlık açacağım yakın zamanda Allah razı olsun
-
@zenginmemur Dostum inan kaçla kapadığını hatırlamıyorum ama öğrenmeye çalışırım
-
@zenginmemur Adaletli olmasının başka bir nedeni ise unutmuştum siz yazınca geldi aklıma mesela sınav puanı olarak yüksek bir derece aldınız mülakatta düşük verip sizi elemezler aksine aldığınız puana yakın bir puan verirler ve sınavda başarılı olan adayın mülakat yüzünden elenmesine neden olmazlar.
-
@zenginmemur http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/MHUY/MHUY_2015_1_Yerlestirme_MAX_MIN_Puanlar.pdf burda yazıyor puanlar hocam mülakat ve kurum sınavı ortalaması sanırım 85 ve üstü yapmak gerekecek