Mhuy ilanı gelir mi
-
4 ana dersten 15 baba soru
-
@jakuppp biraktigimiz gibi dostum olursa duyuracagiz.
-
@baumol hocam peki 250 kişilik alımda sıralama sizce kaça düşer?
-
@marjinalfaydali 7500 e kadar kesin düşeceğini düşünüyorum. 8500-9000 a kadar da umut var bence.
-
@baumol 12000 lerdeki bi sıralama ile tek şansım guy galiba..inşallah sayı yüksek gelir ya da ilerleyen dönemde il göçte açar çünkü gerçekten kpss den sonra çok şey kattım ders olarak..
-
Bu sinavin sorularini goruyorum arada ozellikle iktisat sorulari zorlamis epey.En son yapilan sinavda 60 soruda kac yapan mulakata kaldi veya istedigimiz tercihlerin gelmesi icn nasil bi dogru yapmaliyiz?
-
@luthor 8228 kardeşim. Pek ümidim yok. Ama denicem şansımı.
-
Buraları ne kadar canlı tutarsak o kadar iyi arkadaşlar.
-
https://www.tercihiniyap.net/meslek/mali-hizmetler-uzman-yardimciligi-maasi-sartlari-nedir
Meslek tanitimi surda dursun dostlar. Sinavin kapatma neti degiskenlik gosteriyor. Sinavda derslerin agirliklari esit degil o nedenle ciddi degisimler olabiliyor.
-
@ali-veli Sen calış hocam olursa süper olur olmazsa 2018 kpss den sonuç alırsın.Boşa gitmez.
-
P48 dışında hangi puan türünü ister tahmini olan var mı?
-
P31 puanı işe yarar mı? Ve 200 kişi alsa 81 e düşer mi?
-
@eomer muhasebe ağırlıklı bir puan olabilir. p47 p48 belki p23
-
Yds şartı da gelebilir diye düşünüyorum umarım yanılırım.
-
@istatistikçik hiç sanmıyorum. Çünkü görevde yds 70 istiyor. 3+2 yıl içinde yds 70 alma şartı var. Bu durumda ilanda yds şartı aramaz.
-
Mhuy için neden bu kadar beklendi anlamak güç. Derneklerinin resmi sitesinde bile yayımlandı. 250 civarı Mali Hizmet Uzman Yardımcısı alımına karar verildi diye.
-
Karar Şubatta alındı. Sayı da 250. Hatta bizim kuruma resmi yazı geldi kaç kişi istiyorsunuz diye biz 8 istedik onlar 2 verdi
-
@83istanbul hocam hiç belli olmaz daha önceden çağırdığı puan türünde yds az da olsa etkiliydi. Umarım yanılırım.
-
@priss ee ilan nerde hocam
-
@priss, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Karar Şubatta alındı. Sayı da 250. Hatta bizim kuruma resmi yazı geldi kaç kişi istiyorsunuz diye biz 8 istedik onlar 2 verdi
Mhuy için hangi puan türü istenebilir?