Mhuy ilanı gelir mi
-
Selamın aleyküm dostum. Öncelikle şahsi bir duyumum yok bu hususta olacağına dair. Görüştüğüm bir iki kişi ki bilebilecek kişiler olumlu duyumlarda bulunmadılar. Yine de soruşturuyoruz tabi ki.
Şahsi görüşüm; MHUY süreci başvuru, kabul, sınav, mülakat, tercih aşamalarından meydana geldiğinden KPSS öncesi olmasını zor görüyorum. O araya sıkıştırılabilir mi? Tabi ki mümkün aşamalar sınav sonrasına sarkabilir başvurular alınıp. Ama henüz gündemde GUY, VMY var gibi görünüyor. -
Görüşleriniz için sağolun değerli hocalarım @paretowilfredo @Antimülakat temennimiz öncesinden gelmesinden yana fakat maalesef bana da kpss sonrasına sarkacak gibi geliyor,inşallah öngörülerimizde yanılırız ve kpss öncesi gelir.
-
Benimde duyumum olmamakla birlikte son 5 yılda yapılan sınavlar hep eylül ayında gelmiş birisi hariç onda aralık ilan nisan sınavdı sanırım. Bu sınavın hep rutın takvımı olmuş 1-5 eylül arası ilan 65 gün sonra da sınav..
-
Bu sene içerisinde gelecek deniliyordu. Ne zaman ilana çıkar duyum alam var mı?
-
@aslizilyet bekliyoruz biz de duyum yok maalesef
-
@Priss @paretowilfredo @Antimülakat abiler bu ilan daha fazla ne kadar geçikebilir :((
-
şuan guy kazanan bir arkadaşim var kulağı deliktir,çevresi var yani.ne kadar doğru bilemiyorum ama mhuy guy kışın alım yapacak dedi.mhuy 250 guy gene 2000 civarı.tabi öğrendiği kişinin ne kadar bilir kişi olduğu muamma.o yüzden kesindir diyemiyorum ama bana mantıklı geliyor çünkü sürekli bi 250 kişilik alım söylentisi dolanıyor gerek burda gerek face de.aralık ocakta ilan gelir diye kişisel bir tahmindeyim bende.nasip bakalım.benim mhuy olmasa da guydan ümidim var.
-
@marjinalfaydali guy için daha detaylı bilgi alabilir misin arkadaşından. Ne zamana gelir ki acaba
-
@pozitifdışsallık ümit içerisinde bekliyoruz. Henüz netlik kazanmadı.
-
@bonus sorarım hocam ama dediğim gibi ben şahsen kefil değilim bu duyuma.sadece arkadaşımın aldığı bir duyum.kışın demişti ama tairh vermemişti.tekrar sorar yazarım buraya.
-
Mhuy hangi puan türünden alim yapar? Sınav kaç katı çağırır bilen var mı?
-
@ali-veli Sınavı ösym yapıyor.20 kat aday çağırılıyor.Kuvvetle muhtemel p48 kullanacaktır.
-
@luthor çok saol cvbın için. Sıralamam düşük olsada 250 kişilik bi alım olursa denerim şansımı
-
@ali-veli Kaç sıralamanız?
-
250 kisilik bir alimda P 48 7300 siralamaya gelme ihtimali nedir
-
@ıkt çok yüksek ihtimalle gelir kardeşim.
-
@paretowilfredo ses yok mu hocam mhuydan
-
@baumol insallah guyda sonuclandi artık gelsin su ilanlar yorulduk beklemekten
-
Bir mhuy ilanı aslında daha dün elendigimiz guyu unutturabilir. Allah tez zamanda ilani görmeyi nasip etsin
-
Hangi dersten kaç soru var arkadaşlar bu sınavda?