2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@dumbass 2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ içinde söyledi:
@N10vagus örneği anlaşılmak için vermiştim, yoksa tabiki o kadar net bir cevap beklemiyorum benim merak ettiğim kusursuz bir kağıt mı vermek gerekli yoksa bazı soruları kaçırma opsiyonumuz var mı
Yazılı yapılan kurum sınavları icin de mülakata kalınabilecek en kolay sınav Sayıştay in. SGK teftişi 25, gümrük teftişi 46 kişi kazandı. Ama Sayıştay'da 225 kişiden 135i mülakata kalıyor. Haliyle ortalama düşüyor.
Sayıştay'da muhasebede rezalet sayılabilecek düzeyde kağıt vermeme rağmen orta sıralarda mülakata kaldım. Diğer kurum sinavlarinda öyle bi kağıt verseydim imkanı olmazdı.
-
@paretowilfredo Sayıştayın 60 kişi alıp eylülde sınav açması değişen sınavla gelecek bir yenilik galiba
-
@bunekadarçalışma Tam olarak öyle diyemeyiz dostum. 60 kişi alınacak olması ihtiyaçtan dolayı. İhraçlar olmasa rutin bozulmazdı. İkinci olarak Eylül ya da Ekim durumu daha çok ÖSYM'nin takvimi ile alakalı bir durum. Kurum sınavın tarihi ile çok ilgilenmez. ÖSYM ne zaman müsait ise o vakitte yapılmaya çalışılır sınav.
-
@paretowilfredo Eyvallah bilgilendirme için
-
@m.carlo Adli tatilin mülakatları etkilemeyeceği şeklindeydi duyumum. İlla adli tatilde yapılacak şeklinde değil. Öyle kararlaştırılırsa adli tatilde de yapılabilir. Ama sonrasında da olabilir.
-
@paretowilfredo peki 23 eylul tarihiyle alakali duyum nerden geliyor?
-
hocam mülakat tarihleri hakkında bilgin var mı ? süreç ne aşamada
-
@paretowilfredo hocam mülakat tarihleri hakkında bilgin var mı ? süreç ne aşamada
-
@efa3 Malesef bu aşamada bunu soramadık dostum. Gelecek hafta tekrar konuşacağız, bunu da soralım inşallah.
-
@paretowilfredo hocam,hala 23 eylulle alakali dhyu, hakkinda cevao alamadim sizden.birkac defa sormama ragmen?
-
@arzegrisi Dostum sordugun soruya yanıt vermeyisimin, yanit veremememden kaynaklandigini anladigini dusundum. Takdir edersin sanirim nicin yanit veremeyecegimi.
-
@paretowilfredo benim amacim aslinda kaynagi ogrenmek degil,23 eylul tarihi yaklasirken ne kadar kesin onu ogrenmek.
-
@arzegrisi Diğer başlıkta son durumdan bahsettim dostum. Ben verdiğim bilgiyi derecelendirerek veririm. İhtimal durumuna işaret ederim. Bu henüz duyum noktasında. Netleşince onu belirterek haber vereceğim.
-
@paretowilfredo eyw cok sagol
-
Arkadaşlar aranızda öngörüşmesi henüz yapılmayan var mı
-
Öngörüşmeler bitti diye duydum ama sizinki neden yapılmadı anlam veremedim. Benim hem kurum hem de ev görüşmem oldu. Sizin ikisi de mi olmadı?
-
Benim yapıldı kardeşim bitip bitmedigini öğrenmek için sordum ,umarım bitmiştir herkesin bir an once mulakat tarihleri belli olur
-
Keşke agustos başında yapsalar.
-
Umarım Cuma günü mülakat tarihiyle ilgili ilan gelir
-
@Bozkırlı bir duyum var mı hocam,yoksa temenniden ibaret mi?