Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@gokhan7 hocam senden çok düşükte demeyelim kontrolör 59 , müfettiş 62 yle kapadı birçok kişi 61 ile kontrolör oldu
-
@veblenist ben teftis ic kontrolor ve uzmanlik diye siralamistim tercihimi.
-
Ben sen üç kadroyu kazandım ama bir uzman yardımcısı bile yapmadılar. 1000 Tane şubesi var bir tanesinde yer Yok demekki
-
@sinek, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
@veblenist ben teftis ic kontrolor ve uzmanlik diye siralamistim tercihimi.
Aynen
-
@maxmin Hocam, ben iç kontrolörlük mülakatından elendim. Hem de bütün herşeyi doğru yapmama rağmen. Gördüğünüz insanların atanması sizi yanıltmasın. Bu banka 60 ile sınav açtı ve sınav sonunda puanı 50'ye çekip baraj altı kalanları uzman yaptı. Yukarda arkadaşlar 50 puanla iç kontrolör olan var diyor. Bunu yeni duydum. Bu da olmuş, anlaşılan. Tabi halk ister, halkbank yapar! Ancak ben 60'ın üzerinde puan almama rağmen elendim ve uzmanlık teklifi bile yapılmadı. Sanıldığı gibi değil. Ne teftiş ne de diğer pozisyon için alınmalar!
-
@sinek gerçekten kötü olmuş, üzüldüm. Kaç senedir hazırlanıyorsunuz peki hocam?
-
@veblenist ne sen sor ne ben soylim:(
-
@sinek Kendimi gördüm sanki aynada.
-
@bluephantom yani sadece su halkbank icin ettigim masraf rahat 2000 tl yi gecmistir. Ucak biletleri kalmasi yemesi vs. Herkes icin boyledir ozellikle istanbul disindan gelenler icin. Yani o kadar ugrastik ettik uzmanlik ver bari kardesim niye bizi magdur ediyorsun
-
Simdide gumruk muhafazaya basvurdum. Puanim 77 gelmez buyuk ihtimal zaten. Artik bu son raddem. Oldu oldu olmadi bu kpss vs defterini kapatiyorum. Son sansim artik
-
@bluephantom hatta daha da beteri var ben 60 üstü puan alıp hem de uzman yardımcılığını yazıp ilk tercih olarak ve mülakatlarımın da süper geçmesine rağmen elendim yani arkadaşım teftiş yazmışsın uzman yardımcısı yazmışsın hiç önemi yok alacakları varsa alıyorlar almayacakları varsa o puanlarla iddia ediyorum servis yazsaydık da olmazdı.
-
@sinek hocam çok büyük ihtimal mülakata kalırsınız hatta kesin gibi bence.
-
@fagam91 ikametgah istanbul mu?
-
@officialsecret hocam başlığı görünce sormak istedim konu dışı ama ben halkbank servis görevlisi yedeklerdenim. Yaklaşık 100 kadar kişiyiz. Sizce bu sürec nasıl ilerler? Cevap verirseniz cok sevinirim
-
Hocam net bir tarih vermem doğru olmaz fakat, dönüş olacaktır. Çünkü şubelere gittiğimizde yeni kazanan arkadaşlardan işe başlamayanların olduğunu duydum, çoğu şehirde de durum böyledir. @ezo
-
@bbfacedasz yok hocam değil neden sordunuz?
-
@officialsecret Hocam, şube veya bölüm müdürlüğü için teftiş ya da uzman mı daha uygun bulunuyor? iç kontrolörlüğün yükselme anlamında uzmanlığa göre artısı yok mu?
-
@officialsecret küçük şehirlere mutlaka dönüş olacaktır da ben ankara için yedeğim umarım benim için de umut vardır yedek sayısı 10 Cevap için teşekkürler
-
En avantajlı alan teftiş o konuda öncelik hep onlara tanınıyor benim banka içerisindeki izlenimlerime göre. Onlardan sonra uzmanlar geliyor, onlar da işin içerisinde yetiştikleri için yönetmen, şube müdürü gibi pozisyonlarda içkontrolden daha avantajlı oluyorlar. Yükselme açısından Halkbank tekelinde, içkontrol departmanı şanssız bir departman diyebilirim. Lakin işinizi yaparken size karışanın edenin olmaması, iş yükünün hafifliği göz önüne alınınca da teftişten sonar en rahat birim denebilir. Şahsen ben pek mutlu değilim olduğum birimden, rahatlıktan ziyade kendimi geliştirebileceğim bir yeri istiyorum. @bluephantom
-
@officialsecret Hocam, teftiş iç kontrol biriminden daha mı rahat iş yükü olarak? Onlarda iç kontrol gibi başlayıp ardından tek başlarına gitmiyorlar mı? Ne farkı var? Yetki olarak artıları dışında iş olarak aynı değil mi?