Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@rorschach159 Bu noktada ALES'te etkili.
-
@burcuburcu SDÜ de ales etılemıyor yalnızca dıploma notu.
-
Arkadaşlar bilen varsa cevaplarsa memnun olurum. Bulunduğum yüksek lisanstaki kaydımı silip başka bir bölüme kayıt oldum. Askerlik tecilim de doğal olarak birkaç hafta içinde silinecek. Tahminime göre kasım 2018 celb dönemi olacak. Hangi tarihe kadar askerlik evraklarını askeriye vermem gerekiyor? 31 ağustos? 30 eylül? Bakaya kalır mıyım?
-
Yani okula vermem gerekiyor?
-
@traveller kardesim kasim celbi icin en gec 31 agustosa kadar basvurman gerekiyor. 31 agustosu gecirirsen subat celbine kalirsin. Eger tecilinde bitiyorsa 31 agustostan once basvurmazsan bu tarihten sonra bakaya durumuna dusersin. Yinede saglikli bilgi icin askerlik subesine gitmen dogru olur.
-
Beyler ben de 25 haziranda kayıt olmuştum yüksek lisansa. 30 haziran tecilim bitti. Şuan bakaya gözüküyorum. Okul 25 i teklif ilettik askerlik bölge başkanlığına 2 temmuzda da evrakları gönderdik dediler. Hala bakaya gözüküyorum e devlette. Cuma günü için evraklar ulaşmıştır dedi enstitüdeki personel. Sizce bu işlem ne kadar sürer. Tereddüt içindeyim.
-
Samsunda mülakatım var yarın. İktisat bölümü için mülakat tecrübesi olan var mı?
-
@magicshotter hocam askerlik şubesinin onları işlemesi bazen zaman alıyor, bi uğrayıp sorarsanız gerçekten daha iyi olur.
-
2016 yılında yüksek lisansa başladım bu dönem teze geçeceğim. Dondurup askere gideceğim. Kpss altyapınız varsa yl doktora vs. hiç uğraşmayın. Askerliği aradan çıkartmaya bakın.
-
@agor askerlik şubesindeki memur izne ayrılmış. Geçen hafta da benim evraklarımı hazırlayan memur ayrılmıştı izne. Ben anlamadım nasıl bir zamanda yüksek lisansa başladıysam muallakta yaşıyorum evrakların gittiğini haber aldım da şubeden haber alamıyorum. Hayırlısı olsun. Her şeyim belli adamı asacakları yok ya. Kafamız rahat etsin amacımız o
-
@öğrenci hocam bedelli askerlik falan düşünmez misiniz?
-
@burcuburcu bedeline bağlı ama sanmıyorum maalesef herhangi bir ise girmiş değilim
-
@öğrenci anladım
-
@burcuburcu çıkarsa uzun dönem yapıp subay olma şansımi da deneyeceğim hocam, değişikliklere bakacak olursak uzmanlık harici bir kadro kalmayacak gibi bizlerin elinde
-
Arkadaşlar ısparta uzaktan yüksek lisansa başvurdum olmadı.Şimdi ısparta tezsiz yüksek lisansa başvurucam.Sorum şu ki aralarındaki fark nedir.Tezsiz yl kayıt olursam yoklama mı alınıyor.Derslere gitmem mi gerekiyor.Gitmezsem askerliğim tecil olur mu
-
@johnnash tezsiz 2. Ogretim daha pahali hocam para verdiginiz surece sorun etmezler diye dusunuyorum baska okullarda yl kayitlari devam ediyor uzaktan egitimde var onlara da bakabilirsiniz
-
@sertcocuk yok hocam uzaktan eğitim tezsiz yl daha pahalı tezsiz yl den
-
Merhabalar. Tezsiz yüksek lisans yapıp bilgi sahibi olan var mı acaba nacizane bir kaç hususta yardımını isteyeceğim. Teşekkürler.
-
@barış-uysal yapmadım ama biraz araştırarak bilgi edindim.Yardımcı olabilirsem burdayım dostum.
-
Uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisansa kaydoldum askerliği üniversite kendisi mi ertelicek yoksa biz mi askeriyeye basvuracagiz öğrenci belgesi ile ?