2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@erkan teşekkür ederim kardeşim
-
Şunu aklınızdan çıkarmayın bu süreçte sözlüye kalmış herkes o kurumu hak etmiş demektir.Şimdi hakkıyla giren araya referans sokanda yoktur.Bu kişilerin sayısı azdır.Geçenlerde araya referans soktuğunu hayatta söylemez.Bu nedenle tartışmayın.
-
@zenginmemur bence sözlüye kalmış herkes aynı değildir.100 puanla,95 puanla kpss de derece yapmış biri ile 82 puan ile mulakata gireni eşit görmüyorum. Merkezi sistem yerlestirmede olduğu gibi atanmak yüksek puanının hakkıdır.Mulakatlara çağrılan aday sayısı ne kadar artarsa,adaletsizlik o kadar artiyo. Mülakat kalkmali,kalmıyorsa da en fazla 2 katı cagirilmalidir.
-
Sosyal Güvenlik Müfettişliği MESLEK TANITIMI dostlar.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/1774/meslek-tanitimi-sosyal-güvenlik-müfettiş-yardımcılığı
-
KPSS den sonra çalışırım diye düşünmüştüm ama kitap yüzü açmadım sadece İngilizceye baktım tek tük.
Nasıl olacak bakalım. Bugün listeye bakayım dedim şampiyonalar ligi mübarek.
Sözün özü
Hız vermek lazım azizim hız. -
@2525 biraz da şu sınavı okuyanlara insaf lazım.
-
@ehl-i-vukuf önceki sınavın vehameti ayrı bir stres konusu zaten hocam. Yine kıt okunursa olacak olan şu:
Gidiş-geliş: 150 tl
Otel :175 tl
Yeme-içme:100 tl =Cepten çıkan para
Elde var SIFIR -
@2525 Birgün olur elbette doğar şems-i hakikat
Hiç böyle müebbed mi kalır zulmet-i âlem?
Birgün o sıfırlarin başına Allah bi bir nasib eder
inşâallah.. -
@ehl-i-vukuf forumda böyle dua edip insanları rahatlatanları görünce hem mutlu oluyorum hem de rahatlıyorum. Allah razı olsun kardeş. Allah seninde gönlündekini versin...
-
................
-
@M.KuruFasülye Bir önceki sayfayı okuma zahmetinde bulunursanız muhakkak göreceksiniz
-
Arkadaşlar sgk puan türlerinde TR de 10.-19. Falan puanlar 95-96 arası.Sgk denetmenli yüksek puanlilar biçiyo diyorlar. Bu yıl 88 ile bende elendim denetmenlikten.Ne diyosumuz bu konu hakkında
-
@teftiş kardeşim beni de denetmenlikten elediler 87.5 la bu sene de Türkiye geneli puanım 92 93 sıralama 47 42 filan onlar biçmeye çalışsın biz yetkinliğimizi yüzlerine vururuz inşallah o zaman da almak zorunda kalacaklar.
-
@alpagu gecen sene 91 puanım vardı elendim bu sene de 94 puanım var 34cü sıradayım ama büyük büyük ihtimalle yine eleyecekler o yüzden çok umutlanmamak lazım.
-
@arya elerlerse bu onların ayıbı diyecek bişy yok biz elden geleni yaptık yine yaparız sonrası onların vicdanı
-
......................
-
arkadaşlar sınav konuları neler ilanda bulamadım.
-
4 - YAZILI SINAV KONULARI
a) Kompozisyon: Genel, güncel ve sosyo-ekonomik konular,
b) Kamu Maliyesi: Maliye Teorisi, Kamu Gelir ve Giderleri, Kamu Borçlan ve Bütçesi, Maliye Politikası, Vergi Hukuku ve Türk Vergi Sistemi,
c) Ekonomi: Ekonomi Teorisi, Mikro, Makro İktisat ve İktisadi Analizi, Ekonomi Politikası, Para Teorisi ve Politikası, Uluslararası Ekonomi, Türkiye Ekonomisi ve Güncel Ekonomik Sorunlar,
ç) Hukuk: Anayasa Hukuku, Medeni Hukuk(Aile Hukuku ve Miras Hukuku hariç), Borçlar Hukuku,
Ticaret Hukuku, Ticari İşletme Hukuku, Şirketler Hukuku ve Kıymetli Evrak Hukuku, İdare Hukuku ve İdari Yargılama Usul Hukuku, Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku,
d) Muhasebe: Genel Muhasebe, Mali Tablolar Analizi,
e) Yabancı Dil: İngilizce, Fransızca, Almanca dillerinden birisi.
-
@deulukiz çok teşekürler
-
Geçen yılın sorularını bilen duyan var mıdır?