BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@elif-atılgan iktisat mikro makro erdal ünsaldan bakmıştım soru için kesinlikle themis iktisatı öneriyorum sorular çok kaliteli ve özgün.
Maliye de konu çok çalışmadım 4t çözdüm ama şuan için bence yetersiz başka kaynaklara yönebilirsin. Vergi kısmı için nurettin bilicinin kitaplarını bence okumalısın ben okudum birde vergiusul kanununa hakimdim çalıştığım kurumla alakalı sınavda sapması yüksek olan kısım bana göre soru için matrahı çözebilirsin.
hukuk benim en kötü olduğum alan çok çalışmayı sevmiyorum. Şuan özel hukuk için murattan çalışıyorum memnunum soru için konsensus çözmüştüm geçmiş dönemlerde.
Muhasebe Alican dovletov un kitapları iyidir kalitelidir hem soru hem konu için ben onlara çalışmıstım ve çıkmıs soruları çözebilirsin. Tabi bu sadece test sınavı için yardımcı olur Vmy gibi sınavlar için monografiye odaklanırsın kpss den sonra -
@tarziktisat hocam iktisattan themis dediğin tufan sametin makro mikro ve tali dersler soru bankası mı? Eğer oysa bn onun geçen yıl mikrosunu çözdüm, 2016 kpssde iktisatım 23"dü soru bankası ne önerirsin? Bide maliyede 4t dışında, 2-3 kaynak önerin var mı bunlarıda çözersen 22-23 neti bulursun maliyede diyeceğin maliye netimde 14 veya 15"di.
-
@iyimser16 evet kardeşim iktisat için ondan bahsediyorum inan ben maliyeden başka kitap daha temin etmedim 4t yi çözmüştüm 2 kere maliye netim hep 20+ ydı ama farklı bir kaynak bencede gerekli aklıma yatan birşey bulursam paylaşırım kısmetse.
-
@tarziktisat bende hukuktan tavsiye bekliyorum kpss için yerlerdeyim her sene hukuk batırıyor 90 bandı için gerçi konu çok çalışmayı sevmediğim için öyle ama olsun tavsiyesi olan varsa dikkate alırım ️
-
89.1 ile başvurmuyorum. Girecek arkadaşlara başarılar
-
@tarziktisat hocam peki iktasatta ondan başka önereceğin kaynak var mı? Onun soruları çok iyidi o düzeyde başka varsa çok iy olur. bide zeynel dinlerin yarısını çözdüm ama sıkmıştı o kitap. Ben özel hukuk için 657"i çözmüştüm kısa kısa sıkmayan bi kaynaktı ama konsensus gbi kaliteli değildi. Hukuktada iyi bi kaynak iyi olabilir.
-
85 puanın iyi olduğu günler geride kaldı galiba.86.6 ile bu yıl henüz hiç kurum sınavına girmedim.Burası da istanbul diyor,ingilizceme de güvenmiyorum.insan en azından yapabilenler girsin diyor.O yüzden başvurmak konusunda kararsızım.
-
@tarziktisat çok teşekkür ederim
-
@joeblack16 hocam girmeme sebebiniz nedir ?
-
@niloya 89.9 1 Kurum sınavı 1 mülakat yine hüsran Ben deneyeceğim şansımı ne yazık ki
-
Murakıplık,banka uzm,bddk uzmanlık sınavlarında ingilizce sorularının zorluk derecesinde sıralama yapmak mümkün müdür yoksa aynı zorlukta ve aynı usulde ing sorularî mı soruluyor? Ceviriler cumle cevirileri mi yoksa meslek ile alakalı paragraf cevireleri seklinde mi oluyor?
-
@Lex-fori Teftiş istediğim için
-
@iyimser16 iktisatta bence başka kaynak israf olur kardeşim diğer iktisat için ve makro ceteris olabilir mikrosu bana baya bir kötü gelmişti.
-
@WilliamNiskanen geçen yıl 83.7 ile 3 kurum sınavı bir mülakat gördüm bu yıl mahvettiler bizi.Hocam çok sınavı virgüllerle kaçırdım.ingilizcesi iyi olan biri virgülle kaçırırsa üzülürüm gerçekten.Keşke ingilizce kısmını bi görsek ona göre karar verirdik en azından
-
@niloya guy mhuy il goc mu
-
@joeblack16 niye başvurmuyorsun kardeş ingilizce yüzünden mi?
-
Ingilizce nasıl zor mu çok merak ediyorum?
-
@WilliamNiskanen aynen
-
@Aristo76 Sebebine az yukarıda değindim kardeşim İngilizcem fena değil
-
İngilizce konusunda çok endişeli olmayın metinler kolay değil ancak puanlama da gayet bol diğer kısımları yaparsanız ordan bırakmazlar