BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@WilliamNiskanen hayırlısı olsun hocam diyeyim o zaman kaç puanın var 90 falan mı
-
benimde puanım 85.42 hala kararsızım murakıp, bankacılık uzman yrd falan farketmez sınava gireyim yeter
-
@Kutyler 89.8 p35. Il göç mulakatindan elendim. Nelere çalışmadık ki ingilizceyede çalışırız
-
85puanla murakkıplık gelirmi?
-
p35 84.7 murakıplık gelmez dme ama basvurcam umut fakirin ekmeği
-
@YFG sıralamanız kaç acaba? 2015 mi 2016 mı bir de?
-
@Lex-fori 3165 fln
-
@Lex-fori 2016
-
@WilliamNiskanen hayırlısı olsun hocam benimde 88 küsürlerde Daha iyi ilanlar gelir umarım sizde puanınızı dil olmayan sınavlarda değerlendirebilirsiniz.
-
Yok mu daha önce bu sınava giren birisi yahu
-
@Kutyler inşallah hocam. Bizim de tek temennimiz
-
@Jakuppp geçen sınavda bankacılık uzman yardımcılığının yazılı sınavını kazanmıştım. maalesef mülakattan elendim. sınav ile ilgili soruların varsa yanıtlayabilirim.
-
@kan67 nasıl çalıştınız?neye önem vermemizi tavsiye edersiniz?çıkmış sorulara ulaşabilmiş miydiniz?bir de özlük hakları koşulları konusunda bilgi sahibi misiniz?şimdiden teşekkür ederim
-
@kan67 hocam tavsiye edebileceğin kaynak kitap var mı,yanı özellikle şuna bakın es geçmeyin dediğiniz! Birde bu İngilizce çevirisinin konusu daha çok bankacılık ya da ekonomi ile ilgili alandan mı oluyor ?
-
@ptriot bu sınav için ekstra bir çalışma yapmamıştım. kpps' ye hazırlandığım şekilde girdim. hukuk için murat yayınları ve themis, maliye için sadece 4T, iktisat için yüksel bilgili ve themise çalışmıştım. sınav soruları hatırladığım kadarıyla kısa tanımlardan ve yoruma dayalı sorulardan oluşmaktaydı. iktisat için bir konu ile ilgili grafik çizip yorumlamamız istenmişti. iktisat-maliye ve hukuk sınavları 3 saat, muhasebe sınavı 4 saat ve ingilizce çeviri 2 saat sürmüştü. soruları düşünüp cevaplamak için baya bir zamanım olmuştu. özlük hakları ile ilgili tam bir bilgim yok. bildiğim kadarıyla önceden baya bir iyiydi. yeni çıkan khk ile müfettişlerle aynı seviyeye çekildi diye biliyorum.
-
@Kutyler ingilizce çeviri hatırladığım kadarıyla avrupa birliği genişleme süreci ile ilgiliydi. bankacılık ve ekonomi ile ilgili değildi. tavsiye edebileceğim özel bir kaynak yok.
-
@kan67 hocam İstatistik,Ekonometri,Finansal Piyasalar, İşletme İktisadı, İşletme Finansmanı, Finansal Yönetim derslerinin ağırlığı nedir ? Soruyorlar mı ? Soruyorlarsa zor mu oluyor ? En önemli konu bu aslında.
-
@kan67 Sorular kısa cevaplımıydı hocam,yoksa uzun uzadıya yazmak gereken,"açıklayınız" tarzında şeyler varmıydı..?
-
@Kutyler kısa tanımlı sorularda vardı uzun uzun yazmanız ve yorumlamanız gereken sorularda mevcuttu.
-
@kan67 Muhasebe nasıldı hocam ?