BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@totti iyi günler. birşey sormak istiyorum. nerden başvuru yapabiliriz acaba
-
@totti hali hazırda kurumda çalışıyor musun ?
Yani riske ona göre gir mesala benim 85 ben murakıplığa başvurcam bir kurumda çalıştığım için çünkü uzmanlık beni cezbetmiyor murakıplığa kıyasla. Ama 86 puana uzmanlık gelir mi Allah bilir fakat geçmiş sınavların taban puanına göre gelir gibi ama yine de istanbul olcaksa murakıplık olsun diyede düşünülebilir vsvsvs.
Yani durum aynı anlatamadığım gibi karışık -
@elif-atılgan başvuru süresine daha var
-
@tarziktisat işsizim şuan için önceliğim işe girmek oyüzden bankacılık uzmanlığı yada murakıplıkta da önceliğim sıralamaya girmek. Benim için murakıplık daha mantıklı gibi o puan türünde puanım 86 bankacılık 84 daha fazla kişi alıyor vs vs bunları düşünüyorum
-
@totti habgi puan türüyle başvuracaksin
-
@totti 85 le ben basvurcam, 86 ile de sen başvur kardeşim bana gelmesin sana gelsin inşAllah Sizin durumunuz daha acil işsizlik nedir bilirim uzun süre bekledim.Allah yardımcınız olsın
-
@WilliamNiskanen p26
-
@tarziktisat Hocam Allah herkesin gönlüne göre versin ilansızlıktan oturup ingilizcede çalışcaz artık nasipse olur güzel dileklerin için teşekkürler
-
@totti Ben Bddk uzman yardımcılığına başvuracağım nasipse.
-
@WilliamNiskanen neden bankacılık değil?
-
@ptriot hayırlısı hocam.
-
@totti sıralama kaç kardeşim.
-
@ptriot siralamam ikisine de yetmiyor aslinda. Bilmiyorum ters psikoloji uyguladım
-
İngilizcesi olmayanlar tatmin için başvurmasınlar lütfen,RİCA EDİYORUM BURADAN..
-
@tarziktisat p26 da 400lerdeyim 86 puanla, p35 de 84 puanla 3700
-
@davetsiz hocam p22 85.4 en mantıklısı bankacılık uzm basvurmak sanırım gelme sansı nedir sizce
-
@Kutyler ingilizcem pek iyi değil ama başvuracağım. Başvurmazsam 1 seneyi heba etmiş olurum.
-
@Kutyler zaten ilanın geleceği de garanti değil.
-
@fablo 85.4 bankacılık uzman yrd için şansı yüksek bence
-
@Lex-fori Teşekkür ederim hocam