BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@iyimser16 kardeşim benim fikrim kpss için 82 anayasasına hakim olmak yeterli şuan tabi 18 maddeyi birkaç kez okumaktan zarar gelmez biryerde karşımıza çıkarsa.
-
@iyimser16 Dostum benim de düşüncem arkadaşın ki gibi. asli olarak metni iyi bildikten sonra 18 temel değişiklik var zaten. sorulsa dâhi yapılabilecek madde değişiklikleri. Ben sorulacağını düşünmüyorum açıkçası. Ama yine de bir kez okumakta fayda var.
-
@tarziktisat kardeşim çıkmış soruları çözüyorum 2012"de tbk ttk değişmiş değişen yerlerden çok soru gelmiş, 2004"de iik değişmiş yine değişen yerlerden çok soru gelmiş hatta eskiyle yeni kıyaslar nitelikte iik"daki sorular, şimdi de şayet yeni maddeler geçerse soru gelir diye hakim olayım diye sordum soruyu ama mevzu aldı başını gitti.
-
@iyimser16 senin güzel canın saolsun,konu kapandı gitti zaten çalışmaya devam Allah yardımcın olsun
-
@tarziktisat eyv kardeşim sağollasın:) Allah zihin açıklığı versin:)
-
@Rumi BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Merhaba ilan hayırlı olsun. Fakat çok merak ettiğim bir konu var. İstatistik,Ekonometri,Finansal Piyasalar, İşletme İktisadı, İşletme Finansmanı, Finansal Yönetim derslerinin ağırlığı nedir ? Soruyorlar mı ? Soruyorlarsa zor mu oluyor ?
Daha önce giren arkadaşlar veya yöneticilerimiz veya kesin bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi ?Updullah!!
-
En azindan ingilizce sorularini görsek neyle karşı karşıya kalacağimizi bilmek açısından.
-
@odtüsbky inşallah diyelim
-
p53 85.7 siralamam 680
p22 89.9 siralamam 260Hangisi sizce. Murakiplik cok kisi aliyor. Uzman yardimciligi arasinda ozluk farki yok sanirim. İngilizce ceviriden yana bir sikintim yok. Bazi iktisat hukuktaki vs bilmedigim terimlere kelimelere bakip halledebilirim. Hatta ydsdeki parcalar gibi olacaksa simultane bile cevirebilirim. Ama kpss puani olarak hangisini secmeliyim. Murakiplikmi yoksa uzman yardimciligimi. Murakiplik turunde puanim biraz dusuk gibi geliyor bence
-
@requescatinpace bana sorarsan bddk ya başvurmazdım bu halde daha iyi kurumları hak ettiğimi düşünürdüm :))
-
İktisat diplomam olmadigi icin hazineyi kacirdim. Yds de vardi. Siralamada tutuyordu. Hayirlisi degilmis.
Bddk degilde
Bankacilik uzmanligini sormustum. Zaten bddk turu de p53 istiyor. Ona basvuracagima murakipliga basvururum
Ama murakip 85 lere dusermi bilmiyorum. Siralamam 680 ama 2 kpss gecerli ve 4 5 tane puan turu var. -
@requescatinpace Hocam bu bankacılık uzmanlığına sadece bankacılık alanı mi basvurabiliyor ?
-
Sınav klasik usulde mi? Ve istanbulda mı? Bilgisi olan var mı acaba ?
-
@NnN klasik, istanbulda
-
@fablo iibf de basvurabılıyor konunun en basını okuyabilirsin daha detaylı bilgi için
-
Klasik çıkmış sorulara nasıl ulaşabilirim
-
Kolaya kacmayin ilani okumadan soruyosunuz
-
@busus Bankacılık alanı yazınca sorayım dedim
-
@mhmmt hocam mülakattan elenmenize üzüldüm inş. daha güzeli nasip olur. bikaç sorum olacak size ; ing. için çıkmıs soru bulabilecegimiz bir yer var mı ? çünkü ekonomi ile ilgili belli baslı kelimeleri cevviri için istiyor olabilir? birde yazılı sınıvda yorum olan sorularda yorumlarınızı kısa ve öz mu tuttunuz yoksa daha acklayıcı mı? ilk defa klasik snava girecegim kısmetse bi yardım edebılır mısınız
? -
86 puanla murakıplık mı yoksa 84 puanla bankacılık uzmanlığına mı başvurmak sizce daha mantıklı? Şuan için önceliğim sınava girebilmek o yüzden gelme ihtimaline göre yorum yapabilir misiniz tecrübeli arkadaşlar. Bu arada sınava girmeyin başvurmayın zordur yapamazsınız diyenlere de pek itibar etmemek lazım mali külfet sizi yıpratmayacaksa denemekten birşey kaybetmeyiz diye düşünüyorum