BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@Uyan-Mamoş BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
4 milyar maaş alacak adam hala "istanbul beni düşündürüyor" diyor, sen ömrünün sonuna kadar kpss çalışmaya devam et kardeşim
istanbulda'da 4 bin lira anadoludaki 2 bin liraya denk gelir bilir misin anadolu genci -
@davetsiz eyvallah kardeşim murakıplık hariç diğerlerini düşünmüyorum gelmezse sağlık olsun
-
abartın kardeşim abartın sonra da "istanbul halkbank 52 yle kapamış istanbul guy 73 le kapamış" diye oturur ağlarsınız, 85-90 küsür puan almışsın 2 ay sonra puanın geçerliliği bitecek 2017 kpss de aynı puanı almanın garantisi yok ama sizi istanbul düşündürsün
-
@Uyan-Mamoş kardeşim rakipleri niye çoğaltıyorsun
-
85 puanla nereyi başvurmam gerekiyor; bununla ilgili bir ongorusü olan varsa yazarsa harbiden sevinirim.
-
@tarziktisat adamın biri de gelmiş ilanın hemen altına "guy ilanı istiyoruz pareto" yazmış güler misin ağlar mısın sizin rakipleriniz bunlarsa hiç endişelenme güzel kardeşim
-
@gokhan bu seviyede öngörü zor hocam, şahsen hali hazırda çalısıyor olmasam çok düşünürdüm şimdi ise riske girebiliyorum
-
@Uyan-Mamoş öyle deme kardeşim herkes farklı seviyelerde umut peşinde malesef bu sene
-
@tarziktisat bir de ingilizce çeviri olayı var ingilizce-türkçe neysede türkçe-ingilizce korkutuyor
-
boş boş konuşuyon memoş eminim hayatında hiç istanbul'da bulunmamışsındır. neyse polemiğe girmicem herkese başarılar.
-
Ben de 89 puanla murakipliga basvuracam sanirim. Çıkmış sınav sorularına nereden ulaşabiliriz
-
@tarziktisat sonuç olarak biri 50 puan onu güzel yapıp diğerini de 10 puan karalansa 60 yapılır
-
@Leviathan çıkmış soruları bende arıyorum ama bulamadım.
-
@Uyan-Mamoş kardesim bu sinavi kazanacak adamin 85-90 puan derdinde degil, kpssden 85-90 puani birdaha girsem alamayabilirim diyen adam otursun kpss calissin zaten, hic bu sinavla ugrasmasin
-
@Uyan-Mamoş iyide hocam sen niye bu kdr dertlendin ki insanların istanbul tercih edip etmemesi hususunda, istanbula giren başına sana bi ödeme fln mı yapılıyor. Ben halkbanktan istanbula göre 14-15 puan fazla almama rağmen yanlış il terchinden patladım senin kadr dertlenmedim 4000tl maaş alacak istanbulda yaşamdan korkuyor demiş birisi, ztn bi ev tutuyum dediğin an depozito emlakçı ilk kira evin eşyası vs derken 6-7bin tl para çıkıyor cebinden ailedende desteği yoksa bu kdr para tek seferde nasıl çıkacak bi düşün bakalım sen burada bol keseden eleştiriyorsun insanları. Benim arkadaşım vakıfbankta uzmanlığı kazandı çocuk sırf bu parayı denkleştiremem diye gidemedi,
-
İstanbul başka bişey beyler.
-
@Çekonomist 82'yle ben de yokum. ne 'murakıplık' nedir bilirim ne de istanbul'u severim .)
-
@furkanbey İstanbul güzeldir
-
@Çekonomist turistik anlamda ve 3-5 günlüğüne evet katılıyorum bence de. ama yaşamak, sınav telaşı vs. için allah öyle bi dert vermesin .)
-
@Rumi BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Merhaba ilan hayırlı olsun. Fakat çok merak ettiğim bir konu var. İstatistik,Ekonometri,Finansal Piyasalar, İşletme İktisadı, İşletme Finansmanı, Finansal Yönetim derslerinin ağırlığı nedir ? Soruyorlar mı ? Soruyorlarsa zor mu oluyor ?
Daha önce giren arkadaşlar veya yöneticilerimiz veya kesin bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi ?UP