BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
İngilizce çeviri metni nasıl oluyor seviyesi nasıl arkadaşlar ?
-
istanbul işi bozuyor
kira + ulaşım+yemek= ?
sizce bu işlemin sonucu kadardır. -
@Econumist ilanin sonundaki.linkte yanitlari bulabilirsin dostum.
-
P22 78.6 ya gelmez heralde ?
-
P22:83.70 Bankacılık uzman yardımcılığı için başvuru yapmayı düşünüyorum sınava girmeyi hak edebilirmiyim acaba Yüksek puanlı arkadaşlar murakıplığı tercih eder diye düşünüyorum(lütfen etsinler) bide bddk uzmanlığı varmış o nedir bilmiyorum ama diğer yüksek puanlı arkadaşlarda onu tercih eder mi? İki uzmanlık kıyaslandığında farklı nedir? Bana bddk uzmanlığı daha havalı gbi geldi. Tecrübeli bi arkadaşımız yeşillendirse
-
@Rumi BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Merhaba ilan hayırlı olsun. Fakat çok merak ettiğim bir konu var. İstatistik,Ekonometri,Finansal Piyasalar, İşletme İktisadı, İşletme Finansmanı, Finansal Yönetim derslerinin ağırlığı nedir ? Soruyorlar mı ? Soruyorlarsa zor mu oluyor ?
Daha önce giren arkadaşlar veya yöneticilerimiz veya kesin bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi ?up
-
@genclerbirlikli Sınav listesi senle kapatacak bence:)
-
@paretowilfredo p35 82,26 ile sınava girebilir miyim? Kaç ile kapatır?
-
@WilliamNiskanen "saçmalık" demeniz ağır olmuş. yanlış çıkabilir amenna ama zaten tahmin. kaldı ki şartları sağlayan herkes zaten başvuracak o zaman öngörümümün doğru olup olmadığını göreceğiz.
-
@iyimser16 ilk 900 de olmak gibi şartlar var, 83 puanla bu şartı sağlıyo mu hocam, tam anlayamadim bu şartı da
-
@r321 hocam o ilk 900"de olmak murakıplık için uzmalık için 320 diodu sanırsam, bence kpss sıralaması için demiyor onu, başvuranlar arasında ilk 320 kişi arasında olmalısın dio. Yani kimse başvurmaz 73 puanlada ilk 320 arasında olabilirsn, çok tepeler başvurur 87 puanla 320 kişi dışında da kalabilirsin. (En azından böyle anladım, yanlış anladıysam düzeltsin arkadaşlar) haa şu var puan türünde ilk 320 içindeysen o zmn kesin sınava girebilirsin.( her 70 puan üstü sınava kesin gireceğini düşünmesin diye kontenjanın 320 olduğunu belirtmişler)
-
@iyimser16
Dogru, boyle dusununce mantikli, bu sefer de şu geldi aklima. 5 6 farkli puan türü var, farkli türlerden başvurular olunca yüksek kapatma ihtimali doguyor bence. -
arkadaşlar ingilizce bilmeyenler çıkabilir mi sayfa kasıyor da
-
@siyah-kırmızı
1 bucuk ayda ogrencez hocam, sıkıntı yok -
@r321 hocam en yüksek puanı seç oradan yap başvurunu ztn p35,40,45,53,56 ibf"nin başvuracağı 3 kısımda da istenilen puanlar, bi tanesine başvuran diğerine başvuramıyor o sebebten niçin gereğinden fazla bi yükselme olsun ki?
-
@fablo BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
@davetsiz p53 81.4 deger mi basvurmaya hocam
Murakiplik degmez de uzman yard. Deger
-
@iyimser16
Şöyle düşündüm, ben mesela p35 de kotuyum ama p26 da iyiym. Bi baskasi p40 da iyi mesela. Herkes iyi olan puanindan basvurunca belki puanlar yüksek olabilir -
4 milyar maaş alacak adam hala "istanbul beni düşündürüyor" diyor, sen ömrünün sonuna kadar kpss çalışmaya devam et kardeşim
-
p35 80.6 bankacılık uzman yardımcılığı gelir mi acaba
-
Sınav giriş listesi geçen sınavlardan sınavdan kaç gün önce açıklandı beyler