BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Bankacılık uzmanlık yardımcılığı ile bddk uzman yardımcılığının arasındaki fark nedir? Bayağ kafamda deli sorular
-
@iyimser16 sınav klasik olacak.
-
P26 dan siralamam 340, digerleri 1000 in üstünde. İngilizce seviyem yds den 30 civarinda, şu 1 ayı iyi degerlendirsek yeterli olur mu tecrubeli arkadaşlar. Yoksa boşuna başvurmuş olmayalim
-
Genel sıralama mi bu yoksa iibf mi @r321
-
@talihsiz
Kpss sonuc belgesindeki siralama yani -
Anladim tamam
-
Merhaba ilan hayırlı olsun. Fakat çok merak ettiğim bir konu var. İstatistik,Ekonometri,Finansal Piyasalar, İşletme İktisadı, İşletme Finansmanı, Finansal Yönetim derslerinin ağırlığı nedir ? Soruyorlar mı ? Soruyorlarsa zor mu oluyor ?
Daha önce giren arkadaşlar veya yöneticilerimiz veya kesin bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi ? -
@r321 abi sınavı bilmiyorum ama ingilizceden anlarım, 30 puan aldıysan yds"den sınavda ingilizce a2-b1 seviyesinde bile olsa çok zorlanırsın. C1 seviyesinde fln olursa hiç imkanı yok olmaz.
-
BDDK uzman yardımcılığına başvurmayı düşünüyorum. P53 puanım 83,7 sıralamam 1303 kurum sınavına girebilme ihtimalim var mıdır?
-
@WilliamNiskanen OooO bide klasik mi Şu süreçte 2 iyi haber üst üste duymak kısmet olmayacak heralde
-
@mhmmt verilen paralar geri alınmadı. Maliyenin bu tür hukuksuzluğu çok ve genelde aym iptal ediyor bir aksilik olmazsa iptal edilir
-
@iyimser16
İşte 1 bucuk ayda ingilizcenin epey bi üstüne düşersem şansım olabilir mi diye düşünüyorum. -
@r321 kardeşim sen zaten kararını vermişin öyleyse Allah yardımcın olsun inş olur:)
-
Aşağı yukarı kaçla kapatır tahminleri alalım her sınavda olduğu gibi ?
-
@iyimser16
Elimizde imkan varken degerlendirmemek olmaz sonucta, sagolasin -
Hayırlı olsun herkese
-
5-6 tane farklı puan türü var ve bu sene çok da alım olmadı kamuda. bence 90 civarında kapatır.
-
arkadaşlar çıkmış sorulara ulaşabilceğimiz biryer var mı?
-
@kamil 2000 kişi sınavına girecek. 1ine başvuran diğerine başvuramadığından dolayı. 90 puandaki adamın sıralaması 500 zaten. Dediğin şey saçmalık.
-
@paretowilfredo hocam murakkıp ne iş yapar. Bir de BDDK uzman yardımcılığı ile Bankacılık uzman yardımcılığının özlük hakları ile arasında fark var mı? Tüm unvanlar için çalışma yeri İstanbul mu? Eğer öyle ise ben de 91 puanla yokum diyorum