BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@r321 taktik var mı?
-
Arkadaşlar bnm kafama takılan, 16 nisandaki refarandumdan evet çıkarsa maddeler 2019"da yürürlüğe girecek deniyor, peki biz 18 maddeden 2017 kpss"de sorumlu olacakmıyız? Şu sebebten sordum bddk"nın sınavında anayasa hukuku var, biz eski maddelere çalışacaz bayağ, eğer 2017 kpss"de yeni maddelerden sorumlu olursak 45 gün kala bide onlara çalışacaz ölme eşşeğim ölme olacak öyle olursa Net bilgisi olan aydınlatabilir mi?
-
@iyimser16 bunu ciddi ciddi soruyor olamazsın?
-
@siyah-kırmızı hocam hz ömer"e sormuşlar en cahil insan kimdir diye, bilmediğini sormayandır demiş, haa bi kusur ettiysem de affola. Sana zahmet biliyorsan cvplarmısın?
-
Merhaba arkadaşlar anladığım kadarıyla Bddk murakıplık + bankacılık uzm. Yard.nın sınav konuları aynı, Bddk uzm. Yard. konuları ise daha hafif duruyor( mesela Bddk uzmanlığında istatistik ekonometri yok) bu konuların ağırlığı hakkında bilgisi olan var mı? P35 puanım 90 hangisine girmemi önerirsiniz acaba
-
İşletme mezunları sadece murakıplığa mı başvurabiliyor tam anlamadım mevzuyu
-
@Rumi BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Merhaba ilan hayırlı olsun. Fakat çok merak ettiğim bir konu var. İstatistik,Ekonometri,Finansal Piyasalar, İşletme İktisadı, İşletme Finansmanı, Finansal Yönetim derslerinin ağırlığı nedir ? Soruyorlar mı ? Soruyorlarsa zor mu oluyor ?
Daha önce giren arkadaşlar veya yöneticilerimiz veya kesin bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi ?!!!. bunu bilən yox mudur forumda ?
-
@iyimser16 dostum yorma kafanı hayır çıkacak zaten referandumda
-
@Blancpain tek başvuru ile hem murakıplık hem bankacılık uzman yardımcılığı için mi başvuruyoruz? İkisi birlikte yazılmış
-
@siyah-kırmızı Gayıbı yalnız ve yalnız Allah bilir kardeşim. Başarılar Dilerim iş arayışında.
-
@asdasd BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
@Blancpain tek başvuru ile hem murakıplık hem bankacılık uzman yardımcılığı için mi başvuruyoruz? İkisi birlikte yazılmış
Hayır sadece birine başvurulabiliyor ben o ikisinin sınav konuları aynı diye öyle yazdım
-
@iyimser16 BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
@siyah-kırmızı Gayıbı yalnız ve yalnız Allah bilir kardeşim. Başarılar Dilerim iş arayışında.
"Sınav bu hafta sonu olacak , yarın güneş doğacak, akşam başvuru yaparım" vs tarzı söylemlerde de umarım; "GAYBI YALNIZ ALLAH BİLİR " tarzı hassasiyetlerinizi gösterirsiniz.
Ayrıca GAYIB değil GAYB. -
@Cagatay hocam gelecek zaman eki kullanmakla bu hususun ne alakası var anlamadım doğrusu. Şayet güneşin yarın doğmasında evet ve ya hayırda olduğu gbi %50 bi belirsizlik varsa, bazı günler doğmadığı olduysa tabi hassasiyet gösteririm. Veya yarın sınava başvuracağımda bi kesinlikten çok bi plan yapmaya yönelik bi çekim var. Ama tabi ki söylediklerinize hayatım içinde hassasiyet gösteririm. Tşkler
-
referandumdan %55 ve üzeri evet çıkar.Biz esnafız boş zamanlarımda çalışıyorum babamın yanında şuan cb parti kursa ak partiden ayrılsa ortaya ak parti diye bişi kalmaz kurduğu parti tulum çıkartır.Hayır çıkar diyen arkadaşlar cbnın toplum üzerindeki etkinliğini göremiyorlar malesef.. 1 tane madde okumadan direk cb evet dediği için gidip evet diyecek %40+ insana erişirsiniz o yüzden hayır çıkarı şimdiden düşünün derim sonra sindirmesi zor oluyor
-
Dostlar merhaba. Siyasi konusmayi bu baslikta yapmamanizi rica ediyorum. Baska bir bolumde buna dair tartismalara evet. Ama bu baslik ve kpss konulu forum bolumunde insanlar sinavla alakali.bilgi almak icin dolasirken bu tartismalarla vakit kaybetsin istemiyoruz. Forumumuz duzenli olsun ve amacina ulassin.
Iyi aksamlar dileriz.
-
Paretoya katılıyorum ve konuyu değiştiriyorum...
Çıkmıs sorulara ulaşabilen varmı ? -
Ve çalışmaya gazla başlamak için tecrübeli arkadaşlardan puan analizi bekliyorum
-
Cikmis sorulari irdelemek lazim bi gecmise donup zamanim olsa.dostum bi bakardim ama. Yine firsat bulursam bakacagim.
Cok puan olmasi ve tek alana basvuru kistasi gibi iki degisken var. 2016 daki sinav azligi ve yerlesen kisi sayisinin seyrekligi de puan analizi yapmak konusunda imtina etmeye zorluyor beni. Cok degisken var. Tahmin yurutmek gercekten zor. Yuksek bekledigimiz dusuk, dusuk bekledigimizse tam ters bir sonucla neticelenebilir.
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim.
-
@paretowilfredo Arkadaşlar bnm kafama takılan, 16 nisandaki refarandumdan evet çıkarsa maddeler 2019"da yürürlüğe girecek deniyor, peki biz 18 maddeden 2017 kpss"de sorumlu olacakmıyız? Şu sebebten sordum bddk"nın sınavında anayasa hukuku var, biz eski maddelere çalışacaz bayağ, eğer 2017 kpss"de yeni maddelerden sorumlu olursak 45 gün kala bide onlara çalışacaz ölme eşşeğim ölme olacak öyle olursa Net bilgisi olan aydınlatabilir mi? HOCAM K.BAKMAYIN KONUNUN SİYASETE DÖNMESİNE BENİM BU SORUM SEBEB OLDU SANIRSAM AMA ŞU SORUDA VEYA CEVAPLARIMDA EN UFAK SİYASETE İTEN BİŞEY YOK, TAMAMEN BİLMEDİĞİMDEN SORDUĞUM Bİ SORUYDU SİYASİ ALGILAYANDA DÖNSÜN BİDAHA OKUSUN.SİZ VE DİĞER ARKADAŞLARDA K.BAKMAYIN