BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@Rumi soru dağılımını ve zorluk derecesini hatırlamıyorum. hatırladığım kadarıyla finansal yönetimden soru gelmişti.
-
@Kutyler en uzunu muhasebe idi. en belirleyici sınavda olmuştur muhtemelen. uzun bir monografi sorusu vardı. bunun dışında oran analizi ile ilgili bir soru vardı. bol bol monografi çözmenizi tavsiye ederim. pratiklik kazanmanız için. birde finansal analizde kullanılan bütün formülleri ezberlemeniz gerekir.
-
@kan67 hocam sağolasınız öncelikle açıklamalar için şunu soracaktım murakıplık yazılısı mı daha zor olur bankacılık uzman yardımcılığı mı
-
@kan67 teşekkürler hocam tecrübelerinizi aktardığınız için.Nasipse gireriz inşallah bizde sınava
-
@kan67 hocam ingilizce cevirileri cumle miydi yoksa paragraf mi cevirdiniz
-
@fablo buyuk bir olasılık tabiki
-
@Jakuppp rica ederim. ortak soruları da olmasına rağmen murakıplık sınavı bir tık daha zordu.
-
@Kutyler rica ederim. hayırlısı inşallah olur.
-
@WilliamNiskanen aslında paragraftı. ama paragrafı cümleler halinde bölmüşler. her cümlenin ayrı ayrı çevirisini yapmıştık.
-
@kan67 ingilizcesi cok kotu biri olarak soruyorum 2 hafta ceviri yapsam sizce ingilizceyi gecme sansim olur mu
-
@WilliamNiskanen valla bilmiyorum. siz çalışın gerisi gelir inşallah. benim ingilizcemde okadar iyi değildi.
-
Hocam tekrar girecek misiniz
-
Arkadaşlar perşembe akşam gerçekleşecek olan twit etkinliğinde bakan beyin yanında özellikle sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızı etiketlemeyi unutmayalım. Ve lütfen destek olalım artık
-
Geçen sene murakıplıktan elenmiş bir arkadaşınız olarak soruyorum, bu sene daha realist olup uzmanlık seçmeyi planlıyorum. Hangi uzmanlığı önerirsiniz ? Bankacılık mı bddk mı?
-
@mrjacobin kardeş biz daha once hic girmedik ki ne ortami biliyoruz ne sinavin zorlugunu kolayligini sen bilcen o isi
-
@WilliamNiskanen muhasebe önemli hocam fark orda belli oluyor. Bir de hukuk yorumlama becerisi. Gerisi gelir Allah'ın izniyle.
-
@mrjacobin ben ingilizceden cekiniyorum
-
@tarziktisat iyi günler. bende sınava hazırnılanıyorum mayısta sınav var. iibf mezunuyum. vm olmak istiyorum. aynı zamanda onun öncesinde açılan sınavlara da girmeyi düşünüyorm. 85 puan iyi bir puan. nasıl çalıştınız. tecrübelerinizden faydalanmak isterim
-
@elif-atılgan bizden kat kat daha tecrübeli arkadaşın hazırladığı başlığı inceleyebilirsin, bu şekilde hazırlanırsan 90 a ulaşırsın ️
Buyrun ;http://forum.tercihiniyap.net/topic/72/kpss-a-grubu-hazırlık-yönergesi-yöntemler-kaynaklar-vs/143Tabi bunlar için 3 ay çok kısa bir süre, 3 ayda ne yapılabilir noktasına gelince konulara hakimsen soru odaklı çalışabilirsin ama tavsiyem kpss çıkmış sorularla çok zaman kaybetmemen -hiç çözmemek olarak anlaşılmasın tabi-çünkü kpss git gide soru tarzını değiştiriyor.
-
@tarziktisat başlıgı inceledim. önerilen kitaplar var bende. siz nasıl bir yöntem izledinz hazırnalırken