BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@WilliamNiskanen anladım başkan hakkımızda hayırlısı
-
@sradaninsan amin amin.
-
@tarziktisat senin kaç hocam puanlar
-
@Keymarsh Aynennn
-
@tarziktisat bankacılık uzmanlığı kardeşim
-
@Keymarsh siz murakıplıga basvurmassanız bankaclık uzmanlıgı mı bddk uzmanlgına mi basvurursunuz
-
@fablo bankacılık uzmanlığı çünkü onda p22 var p28den sonra en yüksek puanım o. Ama hala emin değilim. Siz de mi aynı düşünüyorsunuz hocam?
-
@WilliamNiskanen karamsar olma kardeşim belki rızkın murakıplıkdır ️
-
@Keymarsh 85 le murakıplıga basvurcam gelmezse canım saolsun
-
@tarziktisat siz 1200 yazınca @aliveli üstad da gelmez deyince p35 sandım. Hakkımızda hayırlısı hocam. İnşallah olur sizin
-
@Keymarsh Bende sizin gibi düşüyorum hocam en iyi puan benimde p22 bankacılık uzmanlıgı en ideal benim için , bddk uzmanlıgı ile arasındaki farkı bilmiyorum ama
-
@tarziktisat karamsarlik ruhuma işledi
-
@fablo @paretowilfredo üstad bankacılık uzmanlğı için daha iyi demişti sanırsam yukarılarda bir yerlerde olabilir? Tam emin olamadım şimdi
-
@Keymarsh ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlar zevk için başvurmasalar gelir belki kardeş yüzde 10 olsada umut var bence ️
-
@sradaninsan Al benden sana en sağlam yorum gelsin.Bddk uzmanlığına yüklenir herkes,en yüksek orası kapar 90'ı da geçebilir.Çünkü konuları daha basit.Murakıplık zor,Bankacılık uzmanlıkta keza onunla paralel.Aklı olan bankacılık uzmanlığa başvurur.Göreceksiniz diğerlerine kıyasla epey düşük kapayacak.Benim 88.9 puan var ben gelmez diyorum BDDK uzm.yard.Geçmişte de buna paralel olmuş çünkü.
-
@tarziktisat valla hocam yaa ingilizceden ümidi olmayan dostlar bizim önümüzü kesmeseler bari, gerçi sınav yok ilan yok bi şansımı deneyim diyenlerde haklı @WilliamNiskanen kardeşim senin ingilizce seviyen ne durumda eğer istersen elimden gelen bişey olursa yardımcı olmak isterim . Gerçi adamların nasıl bi çeviri istediklerini bilmekte çok önemli, ösym gbi modomod bi çevirimi istedikleri acaba.
-
@iyimser16 benim yazılı sinavi problem değil monografi yaparim. Benim tek sıkıntım ingilizce gecen sene ydsden 30 alan arkadaşım 70 aldi kurum sınavında ingilizceden. Belki ben de yapabilirim umudum var o yuzden.
-
@WilliamNiskanen çeviri için reader at work kitaplarına bakın hocam faydası olur.
-
@tarziktisat bakayim dostum bakmadigimiz konu bakmadigimiz kitap kalmadi bu kurum sinavlari için
-
Bankacılık uzman yardımcılığına başvurmayı düşünüyorum sınav konularındaki istatistik ekonometri işletme iktisatı ve icra iflasın ağırlığı nedir acaba tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?