BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar çıkmış soruları bulabilen var mı?
-
@WilliamNiskanen hocam bak bide akın dil read for speed isimli bi kitabı var oda çok fayda sağlar bide akın dilin grupladığı kelimeler var onlarda çok güzel kelime öğretiyor.
-
@WilliamNiskanen ahhh ne güzel anılar ahhh:) ben de mhuy
-
Arkadaslar benim ilk klasik sınavım olucak inş bu sınav. Klasik sınava nasıl hazırlanmalı özellikle hangi kaynaklara bakmalı vs yardimci olur musunuz?
-
@niloya o gunlere dönüp tekrar girmek isterim ama nafile bu soylemim
-
@iyimser16 tamam ona da bakayim olmadi suan ilanin bana geleceginden emin olunca ingilizce caliscam
-
@eylül cevap bulunca bana da soyler misin? Her iki sorumun cevabını ben de merak ediyorum
-
@eylül ilhan kılıç monografi sorularini çözün. Ben oyle yapiyorum. Muhasebe icin önemli bence
-
@WilliamNiskanen nasip deyip beklemekten başka çare yok hocam son sgk 0,3 le gittikten sonra çok değiştim:)
-
81 le gelme şansı yok sanırım @paretowilfredo hocam ne dersiniz? sınavın istanbulda olması ve İngilizce olması ayrı sıkıntı
-
@niloya ahahahhaa seninle cok ortak noktamiz var hocam. Benimde son sgk 0.1 ile gitti gelmeyen sayisinin 100e yaklaştığını duyunca cildirmamak elde değil
-
Arkadaşlar bunu buldum incelemek isteyen baksın en aşagıda 2015in çıkmış soruları var. http://sorularlaiktisat.blogspot.com.tr/?m=1
-
@WilliamNiskanen ahhh ahh ne çok yordular bizi.Belki bddk güler yüzümüze bakalım:) ingilizcesi 10 cümleydi dedi arkadaşım.muhasebesi en seçici kısımdı diye belirtti.İngilizceden ziyade alanlar zordu dedi.geçen yıl girdi o.geçen yıl 1.25 ile murakıplığa giremedim bankacılığa başvurcakmıştık o zaman:)
-
@niloya bu sene bddk uzmanligindan yana kullanacağım şansımı umarim güzel sonuçlar aliriz
-
@WilliamNiskanen inşallah hocam
-
Daha önce bilişimden sınava giren var mı?
-
Arkadaşlar 88,8 puanım var. Sizce murakıplık mı uzmanlık mı hangisinin gelme ihtimali daha fazla bu puana. Teşekkürler
-
@Avaralemur uzmanlığa daha az talep olur genelde
-
@Avaralemur ikisine de rahat rahat gelir
-
Arkadaslar merhaba.. 83 puanım var gelmeme ihtimali yüksek, kritik bir yerdeyim. Bddk uzmanlık mı yoksa bankacılık uzmanlığı mı sizce basvurmam gereken pozisyon?