BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@comandante89 hocam ikisi arasındaysan bankacılık uzman yardımcılığı daha mantıklı olur
-
@deftoness evet ikisi arasında kaldım kariyer olarak mi yoksa puan olarak mi bankacılık daha iyi olur diyorsun hocam?
-
@comandante89 hocam puan açısından değerlendirdim sadece sınava girme odaklı düşündüm
-
@aliveli hocam sizce murakıplık sınavı mı zor olur bankacılık uzman yardımcısı mı yoksa bddk ızman yardımcılığı mı konular aynı zorluk derecesini merak ediyorum sadece
-
@Jakuppp murakıplık derim ben
-
@aliveli bddk uzman yardımcılığı nasıl olur sizce
-
@Jakuppp önceki yıl sorularına göz attınız mı ?
-
@aliveli bulamadım
-
@aliveli geçmiş yılların soruları var mı? Bilişim uzman yardımcılığı bilgisayar mühendisliği.
-
@rmazandavulcusu hocam sitesinde var ancak ben pc başında değilim atamıyorum
-
@aliveli ben bulamadim kardeşim nerede ki o
-
Bddk uzman yardimcigi kacla kapatir 84.6ya gelir mi arkadaslar sizce
-
Bddk uzman yardimciligina 84 ile basvurmayi düşünüyorum arkadaşlar sizce gelme ihtimali var mi?
-
@Nles yok. ben bile 89'a gelir mi diyorum
-
Konularda idare hukuku olmamasına rağmen geçen yıl İptal davası ve tam yargı davası tanımı farkları sorulmuş.
-
@Kutyler gecen sene 55 kisi aliyordu 77 ile kapatti neden bu kadar umursuz konusyorsunuz
-
@Kutyler 89 ile bddk uzman yardimciliginin gelmeme ihtimali yok . Hadi kendimi geçtimde yan bu nasil umutsuzluktur karamsarlıktir anlamadım.
-
@Nles bu sene cok sinav acilmadigi icin yuksek puanlilar duruyor. Oyuzden bu seneyi diger senelerle kiyaslamamak lazim. Ne olur bilinmez.
-
geçen sene gibi 77 ile kapatacağını sanan kendini kandırır 90 puanlı insanlar daha yerleşmedi.herkes işini garantiye alıp ona göre seçimini yapacaktır.rüyalardan çıkın tavsiyem.
-
@hulyayasar Lütfen kaç kişi alınıyor kaçla kapatmış ve ben hangi sınavdan bahsettim bir daha kontrol ediniz..Keşke 70'e düşse herkes girse.Lakin üst kurul bu ve sıralamalar baz alındığında geçen seneye göre hem alım yok,hemde sıralamalar daha düşük.