BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
başvurabilen var mı posta kodu istiyo ancak yazı kabul etmiyo kutucuk
-
@WilliamNiskanen tabiki kendim karar vereceğim kimseyi öyle bir vebale sokmak istemem sadece farkli düşünce sormek istedim . Ins size de istediginz neresiyle hayrlisysa orayi nasip etsin Rabbim
-
@hulyayasar hocam zor bir soru bu konuda size cevap veremiycem size verilen cevaplara da kulak asmayın insanlar algı yaparak yanlış yönlendirme yapabiliyor gönlünüzden geçene başvurmanız sizin için daha iyi olur
-
Kimler nereye,kaçla başvuruyor bakalım
88.9 Bddk uzm. Yard.
Ben gelmez diyorum ama,hayırlısı -
@Kutyler hocam bddk o puana gelmeme ihtimali yok sadece sıralamana bakarak buna karar vereblirsin bütün puan ağırlıklarına bakılırsa ortalama 500. sıralarda olmalısın
-
@totti 400 küsürlerde hocam.7 puan türü var,Gecen sene bu kadar değildi+bu sene fazla alımda olmadı+gecen yıl ve bu yıl açılan aynı kurumun sınavları karşılaştırıldığında korkunç bir şekilde taban puanlarda yükselme var.Ben az şekerli pozisyonumu koruyorum diyeyim.Hayırlısı tabi
Edit:Gecen yıl 87 ile kapatmış. -
........
-
@Kutyler 89.73 BDDK Uzman Yard. Bende
-
87 ile murakıplığa başvuruyorum ben de.
Hayırlısı olsun inşallah -
Bende 92.2 ile bddk uzmanlığa başvuracağım.
-
Arkadaşla her ikisine de puanınızın yettiğini bilseniz hangisini seçerdiniz? Sebebiyle birlikte fikir verir misiniz
-
85 ile bankacılık uzman yardımcılığına başvuracağım hayırlısıyla
-
83 ile murakıplığa başvurcam ama umudum yok
-
83.70 ile bankacılık uzmanlığına başvuracağım inş gelir. Sınava girmeye hak kazanıp kazanamadığımız ne zmn açıklanacak bilen var mı?
-
Arkadaşlar bankacılık uzman yardımcılığı ya da Bddk uzman yardımcılığına başvuracağım ama karar veremedim bu iki sınav arasında konular itibariyle farklılık olur mu yardımcı olabilecek var mı?
-
bddk uzman yard bankacılık uzman yardımcılığa göre daha az prestijli olanı değil miydi niye millet bddk uzman yard daha çok başvuruyor
-
@totti p22 puanım daha yüksek hocam yoksa büyük ihtimal murakıplığı tercih ederdim.
-
@iyimser16 hocam sen zaten bankacılık uzman yard demişsin ben bddk yı seçenler için söylemiştim
-
Arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin, benim p35 84,5 en yüksek puanım bu aralarında ve gelebilicek olanı seçmek istiyorum murakıplık mı? bankacılık uzmanlığı mı ? hep yanlış tercih kurbanı oldum 0,3lerle sınava girmeleri kaçırdım. bu sefer doğru tercih yapmak istiyorum. en azından hangisinin gelme ihtimali daha fazla? lütfen yardımcı olabilir misiniz
-
@totti uff hocam k.bakma yaa ben hatalı okumuşum, bide yukarıda da hep bankacılık uzmanlığının tercih edildiğini gördüm o sebebten öyle oldu @figenkar hocam bana sorarsan murakıplıktan uzak dur derim orası biraz riskli geldi bana, bnm 90 puanım olsa ben oraya başvururdum çoğu yüksek puanlı kardeşimizde öyle düşünebilir, diğer ikisi için ise son ana kadar bekleyip forumlarda ki eğilime göre bi tercih yap derim.