BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@iyimser16 teşekkürler hocam ama genel olarak gelmez gibi mi hiçbirine? zaten şu sırf ego tatmini için başvurup sınava gelmeyen insanlar olduktan sonra biz bu hallerde daha çok sürünürüz
-
Puan 88 ama sınavlar istanbulda olduğu için başvurmayacagim bende.. Gireceklere şimdiden başarılar. .
-
Bankacılığa mı başvursam acep! 83 puan gelirmi ki #aklımdadelisorular
-
arkadaşlar sistem hata veriyor bende. başvurdunuz mu siz ? Bi sorun çıktı mı?
-
posta kodunu gireceğimiz sekme yazı yazmak için açık değil ve sistem posta kodunu girmediniz diye hata veriyor.
-
@Aristo sistemi düzeltmelerini bekle. Bende başvuramadim. Başvuru süresi daha uzun.
-
@Kutyler ben de o civardayim arkadasim bankacilik diyorum ama 84-8 bandi umarim murakkiblik yuksek kapatir diyerek bi atraksiyon yapmazlar
-
Hala yapılmıyor başvuru. Hata veriyor. Neyse başvuru süresi uzun, bekleyelim bakalım. Başvuru yapabilen bir arkadaş olursa buraya yazabilir mi?
-
@abba10 ben kararsızım
-
Arkadaşlar sizden yardım istiyorum . Ben 2015 kpss için dersaneye gitmiştim hala o kaynaklarım mevcut ve şimdi değişikliklerden haberim yok malesef o zamandan bu zamana neler değişti hukuklarda ??? Anayasada örneğin ya da idare de çok değişiklik varmı? Bunları nasıl telafi edebilirim?
-
@adem-simit iyuk , ttk , cmk , ceza da bir kaç yerde değişiklik var . Güncel bir kaynakla veya kanundan bakarak değişenleri görebilirsiniz hocam
-
Başvuru yapamadım hala düzelmedi heralde böyle devam ederse yine son güne bırakıcam tipik Türk damarım atıyor çünkü
-
83,5 ile kararsizliktan olecek gibiyim
-
89 ile Bddk mı? 83 ile Bankacılık mı ? Adım gibi eminim bankacılık daha düşük kapayacak! Çok kararsızım
-
85 ustu herkesin sansi var bence
-
@mumi Hocam 85.4 ile bank uzmanlık basvrcam calısmaya baslamamın bir anlamı var mi sizce
-
@fablo sana gelir herhalde hocam çalış....
-
@Aristo76 Sagolun hocam yeni sınav çıktık ara vermeyelim o zaman
-
84, 4 ile bankacılık uzman yardımcılığına başvuracağım. Kritik bir puan. Sizce girebilir miyim sınava arkadaşlar? Daha önce hiç klasik bir sınava girmedim. Kafam çok karışık Sınava gireceklerin listesini ne zaman yayınlarlar acaba?
-
87 gelirmi gelmicekse hiç uğraşmim ya dostlar