Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
İlan ha geldi ha gelecek diye günde 395939229 kez foruma bakıyoruz sonuç kapı duvar.. nasıl bir kısır döngüye girdik
-
@hacettepe-üniv kjgvhjk
U -
@Priss hocam bir sonuca ulaşamadınız mı ? Bekliyoruz sizden gelecek haberleri
-
Arkadaşlar 2017 yılı içinde ilan gelmeyecek. Planlanan bi sınav tarihi yok şu an için. Birileri spekülasyon yaptığımı düşünebilir. BIMER diye bişey var. Yazın BUMKO ya bakın ne cevap verecekler
-
@friedmanmilton 250 kişilik alım 2018 e mi kaldı onu sorabildiniz mi bişey söylediler mi seneye için
-
Bimere ben ilgöç için yazdm ama bakalım ne diyecekler.
-
@duryy hocam geri dönüş yaptıklarında bizi de bilgilendirir misiniz lütfen
-
@jellinek tabi ki
-
@duryy duyurulardan takip edin diyecekler ben yazdim başka yazan arkadaşlarda vardı hep ayni cevabı veriyorlar...
-
İlan konusunda farklı farklı yorumlar var.. hiç mi duyumu olan yok ? Ben alım olacak yakında diye duyup mutlu olmuştum oysaki.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
2008-546 Kişi
2010-475 Kişi
2012-360 Kişi
2014 -331 Kişi
2015-241 Kişi2012 değil o 2013 olucak düzeltme yapayım ben
-
@ecem Teşekkür ederiz
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
@ecem Teşekkür ederiz
Rica ederim
-
bimerden hep aynı cevap veriliyor genel ifadelerle
-
@rybczynski2 Soru. 2017 yılı içerisinde Mali Hizmetler uzman yardımcılığı sınavı yapılacak mi? Yapilacaksa kaç kişilik bi ilan planlanıyor..
Cevap. 2017 yılı içinde Mali Hizmetler Uzman Yardımcıligi sınavı dusunulmemektedir. OSYM Sınav takviminden bahsi geçen sinavi takip edebilirsiniz.
-
@friedmanmilton Zaten zerre ümidim kalmadı bu sınavdan.
-
@friedmanmilton Üzdü
-
@friedmanmilton
Offff offf sabir ver Allah'ım -
........
-
Of çok üzüldüm ne olacak şimdi ya