Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
@eomer kaç soru oluyor?
-
@fiscaldrag soruların zorluk derecesi nedir hocam guy gibi mi?
-
@vlkrt 60
-
@eomer teşekkürler hocam
-
@vlkrt GUY soruları ile kıyaslanamaz. Soru sayısının az olması biraz işi zorlaştırıyor. Ve soruların çoğu muallakta kalmanıza neden oluyor. ÖSYM yapıyor neticede. 60 soruda 48-50 net sizi çok rahatlatır. 39 netle dahi mülakata kalınabilir fakat mülakatta uçuk puan farkları olmayacağı için tercihlerinizin gelme olasılığı düşecektir.
-
@fiscaldrag çok teşekkürler
-
@Priss @paretowilfredo hocam guy ilani sonbaharda bekleyelimmi normal takviminde yani sizce
-
@umudumol biraz sarkar gibi bu benim tahminim çünkü daha mülakatlar yapılmadı
-
o değilde bu mhuy soruları ne öyle yahu. İyice kasmışlarmı yoksa ben mi unuttum konuları. acayip sorularla karşılaştım:)
-
@kzxp Biraz alengirlilerdir Kaç kez çözseniz de ilk kez karşılaşıyormuşsunuz hissi uyandıran cinste soruları da mevcuttur; ikilemde bırakır, can yakar Gelsin de bunca bekleyişten sonra, devamında da Allah yardımcımız olur inşallah
-
@fiscaldrag benim için kötü olan kısmı hukuk ve maliyenin daha avantajlı olması üniversitede çalışçak olanlara neden biraz daha düşük veriyorlar bide sanki
-
@MaxMin Hukuk için bir şey diyemem de maliye candır Daha esnek bir çalışma hayatınız olacak, üç kuruş fazla ya da az kazanmanın bir ehemmiyeti yok diye düşünüyorum. Emeklerin karşılığını alabilmek mühim olan ve huzur verecek insanlarla çalışabilmek
-
@fiscaldrag iktisat ve mubasebeyi tercih ederdim yinede farklı olması biraz saçma geldide ondan dedim yoksa tabiki çalışma ortamı güzel olsun gerisi dert deil
-
mhuy sınavı kaç soru oluyor?Kaç net yapmak gerekiyor genel olarak bilen var mı?
-
@erdemsrc az yukarıyı okursan bunlar konuşuldu zaten
-
@fiscaldrag dostum merkez uzmanlıklarla aynı ortamadamı çalışıyoruz ankarada
-
@fiscaldrag en son tokyo turu needen toplanmış sorusunu görünce zirvede bıraktım:))
-
Dostlar çoğu sorunuzun yanıtını forumda, KPSS A sayfamızın en başına sabitlemiş olduğumuz MESLEK TANITIMLARI linkleri başlığında ilgili mesleğe tıklayarak bulabilirsiniz.
MHUY Meslek Tanıtımı için de buyrun https://www.tercihiniyap.net/meslek/mali-hizmetler-uzman-yardimciligi-maasi-sartlari-nedir
-
@zenginmemur Tam bir fikrim olmamakla birlikte, Bakanlık bünyesinde olan Mali Hizmetler Uzman Yardımcıları için bu durum söz konusu olabilir, diye düşünüyorum. Çünkü MHUY Ankara kadroları; Bakanlıklar, diğer kamu kurumları, belediyeler ve üniversiteler şeklinde dağılıyor. Maliye Uzman Yardımcıları da yalnızca Bakanlık'a bağlı Başkanlıklar, Daire Başkanlıkları ve Genel Müdürlükler'de çalışıyor, diye biliyorum.
-
@kzxp Uluslararası Kuruluşlar ve Türk Vergi Sistemi, sınavın can damarıdır. Onlara bilhassa dikkat etmenizi öneririm.