HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mülkiyeli45 iyidir hocam yozgatlilaresimin ailesi cok cana yakin.kendi anam babamdan farklari yok.her memleketin iyisi de var kotusu de Allah iyilerle karsilastirsin.
-
Ama hocam katsayılar sınav başvurusunda yazıyordu alanın genel katsayısı 0.5 fakat alan soruları da kendi içinde ayrılmakta. Alandan maksimum 50 puan gelecek onda hemfikirim fakat hukukla maliyenin etkisi farklı olacaktır .
-
@ceska hocam zaten kilavuzda bizi yormamak icin sorularin yuzdesini vermis ders ders. yani %50 nin icinde nekdr maliye bunu vermis.50 ile 28.5 carptgnzda 14 kusur puan edio .20 ikt 0.71le carpincada aynisi oluo.yani o ders ders yuzdelgn bi farki yok .duz mantik 0.71 1 alan sorusuna tekabul edio demek daha kolay
-
hukukta anonim şirket imtiyazlı pay sahiplerinin oy hakkı ile ilgili hangisi yanlıştır şeklindeki sorunun cevabi "imtiyazlı oy hakkı esas sözleşme değişimleri içinde uygulanir" diyen şıktı cevap..şu an hatırladım. Hatta bi şıkkı oy hakkı max 15 diyordu ki doğruydu.
-
@sword00, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
hukukta anonim şirket imtiyazlı pay sahiplerinin oy hakkı ile ilgili hangisi yanlıştır şeklindeki sorunun cevabi "imtiyazlı oy hakkı esas sözleşme değişimleri içinde uygulanir" diyen şıktı cevap..şu an hatırladım. Hatta bi şıkkı oy hakkı max 15 diyordu ki doğruydu.
Kpss de bu kadar detay soru yok...
-
@sword00 Yanlışınız var hocam. Cevap 3. kişilere devredilebilir gibi bir şıktı diye hatırlıyorum.
-
@sword00 Pardon 'oy hakkı devredilebilir' diyordu sanırım yanlış şık bu olsa gerek.
-
@regista ticaret kanununda yazıyor hocam birebir esas sözleşme değişimi ve ibra da kullanılamaz diye.
-
@ekonomist42 mevzuyu şimdi anladım haklısınız. Kafamı katsayılara boşuna yormusum. Peki bu netlere Ankara servis için şansım var mı sizce ?
-
Hocam matematikte bir soru vardı . 870 kg ürünün 70 kg şu kullanılamaz hale gelmiş ise satış fiyatı %kaç artirilmalidir? Cevap 8.75 miydi. Hoş, sınavda yapamadim.
-
@prsnll-adayı-52 evet. Alan kısmındaydı
-
Oyle Salı gununu bekliyorum ama aciklamazlarsa buyuk trollencez
-
@duranvarlık hemde bi kurum tarafından trollencez
-
yozgatta cok rahat yasanir, genelde kimse tercih etmiyo.Ayy canim yozgatimmm yaaa
-
Hayatımda ilk defa bir sınavın sonucunu daha doğrusu puan aralığını cok merak ediyorum açıklanana kadar da insan düşünmeden edemiyor acıkcası. Değişik bir sınav olunca puanlama sistemi Vs.inşallah cok uzatmadan açıklanır salıya az kaldı bakalım
-
Inşallah sonuçlardan sonra mülakatlar hakkında da konuşmak nasip olur . Burdan
-
69-70 civarı bekliyorum diyen bir babayiğit çıkar mı bu sınavdan?
-
@83istanbul o civarda bekliyorum ama izmir seçtiğim için tedirginim
-
@vlkrt Büyük ihtimal gelir ama tabi kısmet. ️ Antalyalı babayiğit çıkmasındaa
-
Bende İstanbul yazdım tedirginim çoğunluk orayı yazmış gibi