29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
-
@paretowilfredo ben bu tarihlerde ankara’da olamayacagim icin yakinim teslim edebilir mi veya savciliga gitse gonderebilir mi
-
@ese03 Ankara'da olman şart değil dostum. Nerede olacaksan oradaki savcılıktan işlem yapabilirsin.
-
@sbf1983 Hocam o zaman benimkinde bir sıkıntı olabilir. Medeni Hukuku açıyor Borçlar Hukukunu açmıyor. Bunların yazı formatları farklı olabilir...
-
@siyasal anladim hocam dosya pdf. telefonda sıkıntı oluyorsa, bilgisayarda acılır buyuk ihtimal.
-
Arkadaşlar, belgeyi teslim tarihi 1-8 kasım arası değil mi? yani belgenin bu tarihler arasında Ankara'ya ulaşması kastedilmiyor?
-
@rcknrl, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar, belgeyi teslim tarihi 1-8 kasım arası değil mi? yani belgenin bu tarihler arasında Ankara'ya ulaşması kastedilmiyor?
1-8 kasım tarıhlerı bizim evrak teslim etme tarıhlerımız..
-
arkadaslar selam, bir sorum olacak, benim elimde geçtiğimiz yılın transkripti var mezuniyet aşamasında alınmıştı ders sayım için, fakat herhangi bir mühür yada imza yer almıyor bunu bu şekilde teslim etsek problem yaşanır mı? okul kıbrısta ben zonguldak, mail attım faxla yollasınlar diye ona da 50€ istiyorlar. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
-
@resentahkik aslini goturun basvuru sirasinda adliyeye ona bakip, fotokopiyi onayliyolar .
-
Arkadaşlar Themis Anayasa Hukuku nu az önce bitirdim.Anayasa için güncel kaynak arayan varsa gayet iyiydi ,hata yoktu ve hiç sıkmadı tavsiye ederim.
-
@legolas hocam transkriptin aslı diye bir şey mı var mezuniyet belgesiyle karıştırmış olabilirsiniz galiba
-
@resentahkik hocam bilgim yok da onaysiz olmaz diye tahmin ediyorum. Yine de bakanliga bi sorun istiyorsaniz
-
@1umut bende var asli transkriptin
-
@legolas aa bilmiyordum Ben okuldan bi 10 tane almistim, onlar asli mi oluyor simdi peki
-
@1umut evet aslı onlar
-
Arkadaşlar benimde kafam iyice karıştı biz şimdi diploma ve transkriptin aslını götürecez onlar fotokopi çekip verecekler mi yoksa biz örneklerini mi vereceğiz?
-
@ïfeelgood diploma ve diploma fotokopisi, transkript ve fotokopisi, ösym başvuru çıktısı, bakanlığın başvuru formu. Tüm belgeler bunlar. Diploma ve transkriptin asıllarına bakıp fotokopilerini alacaklar.
-
@kilici teşekkürler çok açıklayıcı ve net olmuş
-
@1umut 10 tane niye aldın sen
-
Merhaba justice hariç idari hakimlikte güncellenen soru bankası var mı?