SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Arkadaşlar yedekleri hakkı 3 ay deniliyordu bittimi?
-
@Tabularassa hocam simdi kurumu aradim o 3 aylik sure uygulanmayacak cunku hala asillerin atamalari tamamlanamadi dedi. Kac yedek alinacagi belli mi diye sordum kesin degil ama yaklasik 10 kadar gorunuyor ve 1 ay icinde duyuruya cikacagiz dedi.
-
@beklemeci Allah razı olsun kardeş
-
Arkadaşlar yedeklerden özelleştirme hariç bir yerlere yerleşen varmı?
-
@Aristo gruba ekleyebilmeniz için aylardır takip ettiğim siteye üye olup size ozelden mesaj attım ama görmediniz sanirim. Beni de ekleyebilir misiniz ?
-
Arkadaşlar yedeklerin durumu ile ilgili duyumu, bilgisi olan var mı yaklaşık 1 aydır bekliyoruz
-
@Tabularassa Bugün aradım. Asillerin ataması halen bitmemiş. Bittikten sonra ilana çıkacaklarmış. Tahmini kaç kişi çağrılacak diye sordum ama sayı alamadım.
-
@Thepacemaker Ben sordugumda belge getirmeyen 10 kisi civari demislerdi.
-
@Thepacemaker teşekkür ederim
-
@spinoza umarım 10 dan fazladır
-
@Tabularassa insallah fazladir hocam. Ise baslayan arkadaslardan rica etsek, yedeklerle ilgili bilgi edinebilirler mi? Kac kisi? Ne zaman liste yayinlanir? Ne zaman baslariz tahminen? Olursa, coluk cocuk Ankara'ya yerlesecegiz. Onumuzu gorebilsek keske. Bilgi alma konusunda yardimci olabilecek arkadas olursa simdiden tesekkur ederiz.
-
@spinoza aynen hocam bu çağrıya kesinlikle katılıyorum aylardır bekliyoruz
-
@Thepacemaker toplam kac asil ise baslamis,sordunuz mu?
-
@umutsuz06 Hayır onu sormadım. Arayabilecek birisi onu da sorabilir mi?
-
asil listede muvafakat bekleyen, atama komisyonu onayı bekleyen ve halen istanbulda ikamet etmekte olup güvenlik soruşturmasının bitmesini bekleyen arkadaşlar var. tam sayı vermek zor ama bu durumda bekleyen bir 10-15 kişi vardır. işe başlayan sayısı da en son 30-35 idi sanırım. asil liste işlemleri tamamlanmadığından yedek aday sayısı da net olmayacaktır şu aşamada.
-
@JanTinbergen burada onemli olan muvafakat bekleyen kisilerin atamasi yapildi mi?atamalari yapildi ise yedeklerin atanma hakki bitmis oluyor cunku.
-
@umutsuz06 o zaman yedek atamaları yalan olur. Sıkıntı hep sıkıntı
-
muvafakat isteniyor kurumdan, gelince atama yapılıyor. yedeklerin hakkının yanması söz konusu olmaz, SGK zaten bu sürecin 3 aydan fazla olacağını biliyordu ve ona göre yedek liste yayınlandı. normalde de güvenlik sonuçlarının 60 gün içinde sonuçlanması gerek ancak 4-5 ay süren insanlar oluyor. asil listede de soruşturmaları biten, atama yazılarını bekleyen insanlar var. ekstrem bir süreçteyiz şu anda. bence kadro yanacak diye dert etmenizin hiç gereği yok.
geç olsun güç olmasın, olabildiğince yedek adaya sıra gelsin umarım. saygılar.
-
@JanTinbergen teşekkürler bilgilendirme için
-
Merhaba arkadaslar..asil atamalari ne alemde bilen,arayip soran var mi?tesekkurler..