2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
- 

@herşeynasip 
 Hocam PTT diğer alımını ne zaman yapar bilginiz var mı ?
- 

@Teklif-eğrisi ve @herşeynasip hocalarım lütfen üslubumuza dikkat edelim. Saygılarımı sunuyorum ikinize de. 
- 

@mahallesnafi anladım hocam istifa edince eğitim masraflarını alıyorlarmıs bende bir haftadır araştırıyorum, istifa edip geçiliyormus sıkıntı olmaz dediler 
- 

@Antimülakat çok sağol hocam yedekler gelirse tabi nasip , tedbir amaçlı araştırdım bende, başlamak lazım biryerden hayırlısıyla 
- 

@rlg 2017 yılında yapılacağı söylendiği ama kesin bi bilgi yok şuan için 
- 

@Agor kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem daha dikkatli olurum. iyi çalışmalar 
- 

@Malthus06 o arkadaşlarınızın yaptırdığı hastaneleri söyleyebilir misiniz acaba? 
- 

@beetle keçiörende meslek hastalıkları hastanesinde öğretmenlik için öğlene kadar aldı raporu sizde arayıp öğrenebilirsiniz ben keçiören eğitim araştırmada 2 günde aldım 
- 

@Rybczynski-59 uzmanlık, müfettişlik olduktan sonra eğitim masraflarını ödemek koymaz  
- 

@mahallesnafi sağolun hocam böyle şeyleri konusmakta başka arkadaslar için hoş olmayabilir aflarına sığınıyorum kusura bakmasın kimse ,( 
- 

Arkadaslar belge teslimine giderken transkriptinizi de goturun. Bugun benden istediler. Tesadufen yanimdaydi verdim. Haberiniz olsun. 
- 

15 agustos diye açıklama yapmış bakan 
- 

Kaça kadar düşer ? 
- 

Ben halihazirda ptt ye atandim istanbula ama guvenlik sorusturmasi devam ediyor . şimdi yeni çıkılacak ilana basvurabilir miyim memleketim icin? @Antimülakat @paretowilfredo 
- 

Gişe görevlisi sadece iibf den aliniyomus 75.25 in şansı var mı dersiniz 
- 

@piqou 
 Başvurabilirsiniz.Guvenlik soruşturması sonucu sözleşme imzalayinca yapamazsınız fakat şuanda imzalamış degilsiniz yapabilirsiniz
- 

@ddguy 
 Hocam zor gözüküyor maalesef.Tabi yinede başvuru yapın nasip bu işler.
- 

Alım mı var ?  
- 

@hü.sbky 
 Var ogustos ortasında başvurular başlıyor.
- 

@hü-sbky isinolsa. com/ m/gundem/ptt-2-bin-500-memur-alimi-basvuru-tarihi-aciklandi-haberimiz-sonrasi-h16144.html