2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
Sayıştay yalnızca klasik yapmıyor mu bu sene itibariyle test sınavını kaldırıp kpss puanı uygulamasına geçmişti
-
@erkan gkgy için tarih çalışıyorum ama o en son çağdaş kısmı dahil mi? bi de muhasebe müfredat olarak kpss yle aynımı eksik ya da fazlası var mı?cevabınız için teşekkürler
-
@toranj tarih konu dağılımı hakkında bilgim yok. muhasebede ise ilan geldikten sonra netliğe kavuşur fakat "genel muhasebe " ile "mali tablolar analizi" sabit konulardır her sınavda.
-
@macmohan2 kpss +olarak var geri kalan aşamalar aynen devam
-
@erkan teşekkürler umarım yakın zamanda ilan gelir de görürüz
-
@toranj ekimde ilan gelir aralıkta sınav olur tahminimce
-
@toranj anladım ,teşekkürler.
-
@erkan hocam duyum 2 tane aldım. 2'si de boş çıktı. İnş bu seferki doğrudur. Eğer doğru değilse de gelirse ekime gelmezse dikimevine kadar yolu var.
-
@saas benimki duyum falan değil. Sadece tahminimi söyledim.
-
hazırlanmak istiyorum ama p48 80,94672 sıra 4012 eğer 10 katı 20 katı gibi çağrılır diye düşünüyorum bana sıra gelmez galiba.
acaba 80 üstü puanlar başvursun veya 85 üstü puanlar başvursun olayı olabilir mi,kafamda deli sorular.
-
@köykorucusu tahminim 80 üstü olanlar başvursun yönünde olucak. Sayı az olduğu için 20 katı 1000 kişi ÖSYM yi tatmin edecek bir sınav mevcudu değil çünkü.
-
@Baumol en temizi hazırlıklara başlamak o zaman,inşallah dediğin gibi olursa çok iyi olur.ama olmazsa da çalışmaktan zarar gelmez,başka sınavlara temelimiz olur.
-
@Baumol vay sen ne güzel diyosun inşallah 80 üstünü çağırır
-
@Baumol keşke eleme sınavı olmasada direk 20 kat yazılı sınava çağrılsa
-
@MaxMin Sayıştay'ın sitesinde yazıyor eleme sınavı olucak diye keşke senin dediğin gibi olsaydı
-
Buraya yazacaktım yeni başlık açıldı yanlışlıkla arkadaşlar kusura bakmayın
-
Arkadaşlar hala bi duyumu olan yokmu sayıştay sınavı hakkında
-
@bunekadarçalışma valla kardeşim ne kadar geç olursa o kadar iyi Şu iş müfettişliğini atlatalım aralık sonu falan iyidir bence
-
@bunekadarçalışma, içinde söyledi: 2017 SAYIŞTAY SINAVI
Arkadaşlar hala bi duyumu olan yokmu sayıştay sınavı hakkında
dostum bana nedense olmayacak gibi geliyor. çünkü bu kurum öyle araya bi ilan sıkıştırayım da denetçimi alayım tarzı bir kurum değil. adamlar önceden martta açıklıyorlardı sınav olacağını akademik takvime düşüyordu. çok zor ihtimal. pareto da yazmıyor o kesin öğrendi olmayacağını bence. bilerek söylemiyo motivasyonumuz düşmesin diye. diğer başlıklara hep yazıyor buraya kaç defa çağırmamıza rağmen yazmadı. neyse. biliyorum çoğunuz böyle dediğim için kızacak ama vaziyet bu. inanmayan kurumun önceki ilanlarına ne zaman geldiğine vs araştırabilir. Başkan alım yapacağız demiş olabilir. Ancak burası Türkiye %40 mtv geri çekildi biliyorsunuz. Olabilir yani. Ben açılmadığı için çok üzgünüm. Moralimi çok bozdular.
-
@emrediyebiri bende umutsuzlanmıştım ama sayıştayda arkadaşlarla konuştum 2016 alımıyla girenler yeni işe başlıyor dedi onlardan sonra gelir gene yıl sonuna yetişir dedi hatırlarsan gecen sene de ilan geç geldi ama aralıkta yaptılar sonavı bence gelecek sınav ama ilan açıklanmadığı sürece motivasyon sağlayamıyorum heyecanda olmuyo artık hakkımıza hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede gelir