TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar

KPSS A
    292
    2957
    653508
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • darkpassenger
      darkpassenger @Neslihan Son düzenleyen:

@neslihan, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar

Merhabalar kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Benim kitap ihtiyacım var eksiğim çok fazla kitap konusunda kitap verecek arkadaşım olursa çok sevinirim

Hangi kitaba ihtiyacin var hocam ?

“Masallar; küçükken uyuyuncaya kadar, büyüyünce de uyanana kadardır.”

Neslihan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • N
        nrzmrh @Sağlıksızyaşam Son düzenleyen:

@sağlıksızyaşam universiteden almamiza gerek var mi boyle bi belge hocam? Hazirlik okuduguma dair .

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • B
          Birumut @ricardo34 Son düzenleyen:

@ricardo34 var kardeşim var 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • S
            Sağlıksızyaşam @nrzmrh Son düzenleyen:

@nrzmrh Çok açık yazmamışım ama ben ortaokul diplomasını kastediyordum. Yani mezun olduğum liseden gidip alıcam diplomayı çünkü ortaokul öncesi almıştım ben hazırlık eğitimini. Üniversite hakkında bir bilgim yok maalesef kardeşim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • R
              rukiyesv @sbn98 Son düzenleyen:

@sbn98 sakarya merkez kazandım hocam 5 kişi alınıyor Merkeze. ne kadar vergi dairesi var merkezde bunu nereden öğreniriz sitesinde mevcut mudur acaba

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • N
                nrzmrh Son düzenleyen:

Arkadasalar mulakatin iptal olmasi icin baya ugrasiyorlar sanirim sizce boyle bisey olur mu ?? Hocam siz ne dusunuyorsunuz bu konu da @Priss ??

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Ü
                  Üretici Rantı @Eren18 Son düzenleyen:

@eren18 ben varım

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • P
                    Priss @nrzmrh Son düzenleyen:

@nrzmrh imkansız dostum hiç ihtimal vermiyorum. Gerekçe nedir ?

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • N
                      nrzmrh @Priss Son düzenleyen:

@priss hocam mulakat surecinin adaletsiz sekilde yurutuldugune ve yuksek puan alan bir cok kisinin atanamamasi bunun da nedenini referans ve ya torpile bagliyorlar. buna bagli danistaya iptal davasi acmak istiyorlarmis face de grup kurmuslar konuyla alakali iptal isteyen yaklasik 250 kisi var ?

Ş sofuoglu P 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • B
                        büyüks Son düzenleyen:

Benim lise diplomam üniversitede gidip onu almam mı gerekiyor hazırlık felan okumadım.

Ş 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Ş
                          şimbilli @nrzmrh Son düzenleyen:

@nrzmrh link atar mısınız

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Ş
                            şimbilli @nrzmrh Son düzenleyen:

@nrzmrh PTT alımlarına dönüşmeyelim de Allah korusun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • Ş
                              şimbilli @büyüks Son düzenleyen:

@büyüks ben de hazırlık okumadım ve bunu merak ediyorum

• N
                                nrzmrh @şimbilli Son düzenleyen:

@şimbilli hocam bulamadim suan facebook kullanmayi cok bilmiyorum gecen aksam gormustum oyle bir grup az once guy mulakat sureci basligina baktim orada ki arkadaslar da konuyla alakali tartisiyorlardi 250 kisiye yaklastigini ordan duydum

2 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Fabrizio
                                  Fabrizio Son düzenleyen:

dostlar toplanın hele sorum var. facede iş bilgisi güncellediniz mi ? güncelleyeyim mi ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • 2
                                    2016mağduru @nrzmrh Son düzenleyen:

@nrzmrh

3 hafta once ptt mulakatinin iptal edilmesiyle ilgili de birsey yazmistim ve aynisi guy a olursa diye cekincemi belirtmistim. bana aynen sunu yazan bir vatandas vardi:

“ Allah aşkına ptt ile guyun ne alakası var bi kere alım sekli farkli.“

bugun guy mulakat sayfasinda da bununla ilgili birseyler yazdim ve ayni vatandas saldırıya gecti. 😊 o zaman nalagası var diyen kisi simdi kendiyle celisiyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • sofuoglu
                                      sofuoglu @nrzmrh Son düzenleyen:

@nrzmrh mülakatı iyi geçtiği halde kazanamayan dostlar elbette itiraz edebilirler bunda herhangi bir sıkıntı yok, ama çok ciddi spekülasyon dönüyor, her düşük puanlının alındığı yüksek puanlının elendiği tarzında, kaybedenler için gerçekten çok zor bir durum bunu elbette bizler anlayamayız ama herkesi bu tarz itham etmek çok yanlış.Benim kpss 83 kurum 92 idi ve mülakatım da çok iyi geçmişti ki mülakat tecrübe mi de forumda paylaşmıştım,ben de pek ihtimal vermiyorum ama olası bir yürütmeyi durdurma kararı verilirse de benim gibi birçok insan da mağdur olabilir. Her yönden sıkıntılı bir durum gerçekten.

• P
                                        Priss @nrzmrh Son düzenleyen:

@nrzmrh dostum bir sonuç alabileceklerini sanmıyorum ama şunu da ifade edeyim eğer referans olayları varsa ki yok demek ne kadar hakkaniyetli olur orası ayrı tartışma konusu bence de iptal edilmesi lazım. Ancak şimdi bunu iptal etmenin bir faydası yok geçmişte gib hep mülakatla alım yaptı öbür arkadaşların ne suçu var? Lafın kısası iptal olması söz konusu değil

• N
                                          nrzmrh @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu @2016mağduru gercekten kaybeden arkadaslar adina ilk gunden beri o kadar uzuldum ama kendim ayni durumda olsaydim uc bes kisi icin yada 100 200 kisi 2000 kisinin sevincini kursaginda birakmaya calismak nedir anlayamiyorum. Bireysel itirazlari sonuna kadar savunuyorum ama arkadaslarin hem kullandiklari dil com yanlis hem de ortaya cikardiklari olay. Allah korusun ama oyle kotu bir durumda 2000 kisiyi magdur etmicekler sadece bizim mutluluktan aglayan anne babalarimiz nolucak ? Bizi en iyi birbirimiz anlamamiz gerekirken bu tavirlar cok yanlis kiniyorum .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • S
                                            Silbaştan Son düzenleyen:

@nrzmrh https://m.facebook.com/groups/504250683275991

• 1
                                            • 2
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 147
                                            • 148
                                            • 22 / 148
                                            • İlk ileti