TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

"Guy için şubatta 1500-2000 kişilik alım yapılacak"

KPSS A
    42
    81
    13989
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      köyün-ağası @guyan gelmiş Son düzenleyen:

@guyan-gelmiş yaşlandık artık 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • M
        marjinalfaydali Son düzenleyen:

bana gerçek gibi gelmiyor bu duyum.inşallah doğrudur.yani illa bir alım olacaktır ama bu hoca samimi gelmiyor..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • N
          Nles Son düzenleyen:

Bu yıl guy tercihlerinde konuşulan değişiklik uygulanır mı acaba mhuy gibi ?

• A
            aylakkafam @gannicus Son düzenleyen:

@gannicus defterdarlık hangi puanla alım yapıyor? Sizin defterdarlık duyumunuz ne zaman için?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • MaxMin
              MaxMin @kaimoğlan Son düzenleyen:

@kaimoğlan hocam ilk yazdığınızı bir okuyun isterseniz guy gelmicek gibi kpss ye hazırlanın falan ifadesi içermiyor, benim uslubumu yargılamadan önce dediğiniz şeyin insanlar için ifade ettiği anlama bir bakın "2018 için dahi guy geliceğini hiç ama hiç zannetmiyorum" sözleriniz ile hala karamsarlık yaratmıyorum diyorsanız evet bencede konuşmaya gerek yok anlaşamıycağımız kesin

" No pain , no gain "

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • A
                aylin @guyan gelmiş Son düzenleyen:

@guyan-gelmiş bi köy daha kurarız biz bu gidişle 😄

guyan gelmiş 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • G
                  gannicus @aylakkafam Son düzenleyen:

@aylakkafam hangi puanla alım yaptığını bilemiyorum yeni sistemde. Vakit için de bir şey demiyeyim çünkü artık bu ilan konusunda sağı solu belli olmuyor bakanlığın , sonrasında küfür yemek var 🙂 Ama yakın bir zaman zarfı için duymuştum diyelim

• MaxMin
                    MaxMin @kaimoğlan Son düzenleyen:

@kaimoğlan seçim vaadi olarak görme gibi çıkarımlarınızda ilginç zira 2016 nın ısmarlama bir ilan olduğunu kendiniz ifade etmişsiniz, ayrıca burdaki arkadaşların %90 ı da siyasi etkenlerin alımları etkilediği düşüncesine katılır

" No pain , no gain "

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • guyan gelmiş
                      guyan gelmiş @aylin Son düzenleyen:

@aylin tüzel kişiliğimiz olur hem ☺

Devletin keşfedemediği yetenek...

Dolap arasına saklanmış memur...

• pozitifdışsallık
                        pozitifdışsallık Son düzenleyen:

Şu adama inanmayın yine kitap çıkarmıştır onun reklamı içindir. Geçen senede bu zamanlar duyum ayagına ünlü oldu tüm duyumları fos çıktı. Dikkat edin seneye bu zamanlar yine ortaya çıkar

• E
                          elisa Yasaklı Son düzenleyen:

Ankara'nın yeni başkanı da benim bu da benim duyumum:) hodri meydan

• M
                            merve1.2 Son düzenleyen:

Niyeti nedir nasıldır bilmiyorum ama bu hoca bana hiç samimi gelmiyor. İsteyen üsenemeyip geçen yılin guy başlığına bakabilir belli aralıklarla alım olacağını söyledi. Her söylediğinde bir kişi daha tanıdi kendisini. Kimsenin yapmadiğıni yaptı meclisr gidip biden bahsetti o konuda hakkı yenmez ama bu guy meselesinde cok saglam kaynakları olduğunu da dusunmuyorum.

• M
                              merve1.2 Son düzenleyen:

Zaten geçen yılki süreci yaşayan hic kimse de artık bu tip duyumlardan umutlanmaz

• K
                                kaimoğlan @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin Ismarlama alım derken puanlarin gecerlilik suresinin bitisinin bakanlik uzerinde ardi arkasi gelmeyen kadro talebi baskisindan bahsettim. Siyasi manevralar ile talepkar olacaginizdan nasil olsa bize bunu verecekler kismindan siz bahsettiniz "yav he he" diyerek umarim muvaffak olursunuz

• K
                                  kaimoğlan @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin Zannetmiyorum dedim. Gelmeyecek demedim sahsi fikrimdir. Apar topar gecen sene gecerliligin 2 yila tekrar donmesi ve kemer sikma politikalri ulkenin ekonomik olarak zor zamanlar geciriyor olmasi alim konusunda umutlnip basit guy tarzinda calismak yerine daha iyi puanlar alabilcegimiz kpss ye odaklanalim arkadaslar demenin karamsar hcbir yani yok hocam. Bizim de istegimiz 2018 kpss den once guy un gelmesidir yoksa. umarim haksiz cikarim

• J
                                    John Nash Son düzenleyen:

çok itibar edilmemesi gereken bir hoca reklem peşinde koşan sürekli duyumum var deyip milleti hayal kırıklığına uğratan diye nitelendirebiliriz

• H
                                      Hipokrat Son düzenleyen:

Hocayı tanımam sınav duyumcusu da değilim,ama son mülakattan elendikten sonra bizim için üzülen insanlar şubatta alın olacakmış haberini verdiler bana da ,inşallah gönlümüze göre olur,vesselam

• Antimülakat
                                        Antimülakat Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu işlerden az biraz anlıyorsam 4 ay sonra olacak sınavın planlaması net bir şekilde bugünden yapılmaz. Yapılsa da konuşulmaz. Çünkü bizde siyasetin yönü, esen rüzgar gibi hiçbir zaman aynı yönde esmez. Bunu bütün üst düzey siyasiler veya bürokratlar bilir ve bu tip konularda olabildiğince temkinli davranır.

Bende x bakanlığında y kişisi ile görüşüp konuşma arasında: Şubat ayında 1.750 kişilik Guy alımı yapacağız demesi üzerine bunu haber olarak söyleyebilirim. Bu benim duyumumdur ama bu duyum tamamen kulaktan dolma bilginin kulaktan dolmasıdır. Yani bu net bir duyum olmamakla birlikte bana göre duyumda değildir. Öncelikle bu konuda şunu düşünmek gerekir: Duyumu veren kişi kimdir? Bu kadro verilirken sürece dahil birisi midir? Yoksa bakanlıkta çalışan bir bürokrat mıdır? Uzman mıdır? Memur mudur? Öncelikle bunun bilgisi verilir üstüne bu kişi şubat ayında sınav olacağını söyledi denir. Herkes duyumculuktan beslenmeye başladı başka hiçbir şey değil.

B H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                        • B
                                          Baumol @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat üstadım dedikleriniz çok doğru her cümlenize katılıyorum. İyi tarafından bakmak gerekirse demek ki kpss alan grubu artık bilinen bir topluluk oldu ve insanlar artık bu kitlenin taşıyıcıları olmak için böyle söylemlerde bulunuyorlar. Madem hazır bir kitle oluşturuldu bence bu kitleyi bilinçli ve makul bir şekilde bilgilendirip ilanlar için hatrı sayılır bir kamuoyu da oluşturulabilir bence.

• H
                                            hasansss @Antimülakat Son düzenleyen:

Sonuç olarak elle tutulur bir alım duyumu yokmu sevgili büyüklerim @antimülakat

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 3 / 5
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti