2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Hakkımızda hayırlısı olsun .
-
Sınav ne zaman arkadaşlar 2018 de
-
gelecekteki 'ben'e yazayım.
sevgili ben... sadece soru kitabına çalışsan yeterli. günlerce konu kitabı ve mevzuat çalışmana gerek yok. -
@hahamas ayrıyetten sevgili sen; detaya inme ve kalın hacimli kitapları görüp korkma
-
@hahamas soru kitabı ??
-
Erken kayıtlar başlamış bende buradayım.
-
@baumol herhangi bi soru kitabı hocam. Kas a çalıştım ben. Ama illa ona çalışın demiyorum.
-
Yeni basımların pdf i olan var mı alacak gücüm malesef yok
-
Maşallah üyeler kaymakamlık söz konusu olduğunda sınavı adeta kokluyor
-
@hafi ne alacaksin yeni basım alma kanunlari aç oku daha gerçekçi olur insan haklarini da istiyorsan ben atarim.
-
@bolulu en son yapılan sınava ilk kez 1 ay çalışıp girdim ve tabiki pek umutlu değilim o yüzden bu sınava hep ahmet nohutçu dediler ama kitapları pahalı sahaflarda ikinci el de bulamadım sağolsun forumdan bir arkadaş 2014 basım idare ve anayasa kitaplarıyla yasin çoban pdf gönderdi sadece onlara çalışabildim. Kanun olarak hangilerini okumam gerekiyor sizce yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@hahamas kesinlikle öyle. Abartılan kitaplar veya hacimli kitaplarla olmuyor bu iş. En güzeli kanun okumak arkadaşlar
-
@bolulu insan hakları hangi kaynaktan çalışıyorsunuz hocam ?
-
Ben de varım malesef bu sınavda olmuycak.
-
@k-33 sağlık olsun kardeşim. Denemekten vazgeçmek yok. Elimizden geleni yapmamız gerekiyor.
-
@kemoenes ben ahmet nohutvu ile kutluay kararlidan çalıştım sinav için yeterli oldu.
-
Arkadaslar hepinizin ayri bir bakiş açısı var ozellikle de şu kapatma.olayina birde şu yönden bakalim: bu foruma genelde ders çalışmış kisiler enek harcamış kisiler gelip bakiyor. Ve son gördüğüm kadariyla puani 60'ın üstünde olan 26 kişi var. He ote yandan diyelim 100 olsun başka bilmedigimiz yerde de 100 kisi olsun. Ama bu sinava calismayan cok kişi girdi. Benim çevremde cok var bu kişlerden mesala. Diger yandan ilan ile sinav gunu arasinda az zaman vardi yaz mevsiminde oldugumuz icinde bazi arkadaşlar câlişamadi. Ote yandan tatile giden oldu. 10gunluk kurban bayraminda tatil oldu. Bunlar calismayi etkileyen faktorlerdi. Belki bazi sorular icin ekstra calismaya gerek yoktu ama bazi sorularda calismayan yapamazdı. Tüm bunları düşününce gecen seneki ortalamalara bakinca cok yüksek kapatacagini zannetmiyorum.
-
Sınav olcakmi ki 24 net bekliyorum olmaz zaten de
-
mart ayında olacak diye bir söylenti duymuştum
-
@bolulu teşekkür ederim kardeşim. Geçtiğimiz sınav nohutçunun kitabından çalıştım ancak verim alamadım. Başka bir kaynak eklemem gerekiyor sanırım o yüzden sordum