HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@adam-smith uzamanların buyuk istanbulda merkeze alındıgı icin bu orantılama dogru olmayabilir
-
@alexdelarge Genel merkeze servis görevlisi almayacakmı
-
@ddguy türkiye geneli yazıyorlar ama birçok il 1 kişi alacak belkide.. her şey muamma..
-
@muaccelalacaklı Hayır genel müdürlük yazmıyor, görev yeri şubeler yazıyor sadece
-
hocam 500 ün üsütnde olur bence istanbul
-
@muaccelalacaklı sanmıyorum ya. Zaten girişte 3 yıl kadar gişeci oluyosun. Genel merkeze almazlar
-
210 civari şube olan İstanbul'a 500 kişi alinirsa geriye kalan 750 şubeye 500 kişi kalır, pek mantıklı değil
-
@şule cokk tesekkurler umarim sizin de gonlunuzden gecen sey olur memurlar.netten biri aramis yarin ya da haftaya aciklancak demisler
-
Küçük iller 2 veya 3 tane alamaz arkadaşlar ayıp olur yani. Ortalama 8 kisi alir. Küçük il dediğim Sinop, Amasya , Yalova, Bartın, Çorum gibi iller
-
İstanbul’un ilçeleri, Anadolu’daki şehirleri ikiye üçe katlar. O yüzden adım başı Halkbank şubesi var. Yani beklediğinizden fazla insan İstanbul için alınacak olabilir.
-
@has37 o kadar yuksek bir alim olmaz eger olursa izmir ankara bursa gibi buyuk illerede cok alim olur diger illere bisey kalmaz
-
@meltem_90 evet onu ben de okudum çıldırtcaklar insanı. Ya bir tarih ve saat vermek bu kadar zor mu? Yani sonuçların açıklanmasını engelleyen ne var?
-
@lewis dostum ayibina bakmaz bu ihtiyaca bakar bahsettigin Bartın,yalova gibi illerde 1,2 tane şube var. 8 kişiyi alıp napcak banka onlarla
-
@alexdelarge Sinop'a göre konustum aslinda. Gecen sinav 10kisi alınmış. Ondan önceki sınavda da 10 kişi alınmış. 5 şubesi var. Tabi ihtiyaca göre değişir. Sonuçta bu sene 1000kisi alınacak. Ama her şube 1 kişi en az alır
-
@alexdelarge Ciddi eksik var demiş arkadaşınız. Ortalama her şubeye 1 kişi düşüyor normal şartlarda. Ciddi eksik demek 250+ demek. Normalinde zaten 250 kişi alınacak İstanbula. Sizin söyleminiz üzerine 500 dedim, 400 de olabilir, her an yeni şubeler açılıyor istanbul gibi yerde. Bir de farklı planları olabilir, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi istanbuldan kaçmaya çalışanları da gözönünde bulundurarak daha fazla alım yapılabilir istanbula. Minimum 250 olacağı garanti ama
-
0216 503 70 70 halkbank ik yı arıyorum 1 saattir meşgul arayan var mı başka
-
@bir-genç geçen sene aramıştım 4 tane numara vardı 4üne de aynı adam bakıyodu. yine öyleyse zor ulaşırsın
-
@lewis dostum gecen sinav alim yapılan il sayısı 33 kontenjan 2000di. 5 subeli sehre 10 kişi alınması normal yani. Bu sene durum farklı
-
İk yı aradım az önce cuma açıklanabilir fakat haftaya da sarkabilirmiş.
-
@thorstein-veblen oyalıyorlar işte kesin bir şey dedikleri yok