15 Oca 2018 14:07

Daha yeni mezun olmuş 6/7 aydır ilan bekleyen arkadaslarımız ile puanları düşük olanlar kendilerini düşünüyorlar elbet ama onlara tavsiyem bu iş sebat işi,şahsen sebepsiz yere birden çok kez kurum sınavlarını geçip mülakatlarda elenmiş biri olarak söylüyorum;inşallah benim ve benim gibi olanların başına gelen sizlerin başına gelmez.Tabi ki hakkınız ancak acıklanmayan mülakatlar açıklansın sonra ilan gelsin derdine düşüp burada dillendirmek bize çok hakkaniyetli gelmiyor.Bu mülakatlar yazın açıklansa sonbaharda mı girelim sınava? Kaç mülakata girdik elendik yine sabredip ilerisi için umut beslemeye devam ediyoruz biz. Yeni mezunsan sabır eşiğin bizden yüksektir,yeni mezun değilsen ama puanın düşük ise de seninde sabır eşiğin bizden yüksektir çünkü bu iş için belkide gereği kadar çabalamamışsındır.Daha çok çabala.Eksiklerini öğren,tamamla ve önündeki sınavlar için daha yüksek bir kpss puanıyla kurum sınavlarını bekleme şansını yakala ama burada kaç kez mülakatlarda elenmiş hatta 3 ay önceki mülakat şokunu daha atlatamamış insanları biraz düşünerek(çok değil) yaz ne yazacaksan.