TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    3120374
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • walrass06
      walrass06 Son düzenleyen:

Hocam en iyisi yeni bir başlık aç @pareto_wilfredo hocam başlığı en üstte sabitlesin acele etmeyelim 1 hafta bekleyelim

Beni Allah Tutmuş,Kim Eder Azat?

hamzaömerhalid 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • hamzaömerhalid
        hamzaömerhalid @meç Son düzenleyen:

@meç netleşince Facebook u olan biri oraya iletsin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • hamzaömerhalid
          hamzaömerhalid @walrass06 Son düzenleyen:

@walrass06 kardeş bir haftaya ilan da gelebilir canmavi kardeşin duyumu haya geçerli sonuçta. İlan gelmeden sayıya etki etmeliyiz. Ama pareto reis dediğin gibi yapabilir. Hatta her burada her sayfada paylaşılada bilir

walrass06 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • MaxMin
            MaxMin Son düzenleyen:

Tüm ibf lileri kapsayan ve ibf kadrolarının 1 den fazla meslek olarak belirtildiği bir metin daha iyi olur benim görüşüm. Örneğin sadece guy değil muy dguy mhuy duy vmy sayıştay gibi

" No pain , no gain "

walrass06 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              milliirade Yasaklı Son düzenleyen:

1. Etkinliğimizi 23/24/25OCAKTA yapalım.
              2. Twitterdaki gibi geç kalma durumu olmayacaktır.
              3. Sayın Bakanın politikasında Twitter ile değişiklik yapılamaz emin olalım.
              4. Sayfa sahiplerinden ricamız mektup gönderimi sonrası CİMERin geri bildirimle verdiği numaraları sadece!! o numaraları paylaşacağımız muhabbet etmeyeceğimiz bir başlık açmalı
              5. herkes gönderdiği numarayı buraya yazmalı ki """kimse göndermiyor, kimse yapmadı """hissine kapınılmasın.kar topu büyüsün.
              6. metine öneri yazmayalım.değiştirerek altına sizlerce yeni halini yazalım.haftasonu netleştirelim
              1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • Sirius
                Sirius Son düzenleyen:

Bir avuç sağlık laborantlarının bile sesi bizden fazla çıkıyor. İİBFliler bazı şeyleri kabullenmiş.

Umarım Pasifik hayallerimdeki kadar mavidir

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • M
                  milliirade Yasaklı @Sirius Son düzenleyen:

@sirius kardeşlerim herkes istediği kadroyu alıyorsa biz de alabiliriz.Artık bu tür yorumlar yapmayalım.
                  Durumumuz belli ancak havaya hükmedelim .Ayrıca Gazete ilanı gibi şeyler çok saçma dediğim gibi polita belli

• M
                    milliirade Yasaklı Son düzenleyen:

Cevap yazandan çok daha fazlası okuyor
                    Çok daha fazlası katılacak.
                    Sayfada inşaat reklamlarını kapatmaya çalışıp okuyan binlerce kişi var.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • walrass06
                      walrass06 @hamzaömerhalid Son düzenleyen:

@hamzaömerhalid hocam bi haftaya gelcek ilana etki edemeyiz değişmez daha

• walrass06
                        walrass06 @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin hocam şimdi sadece guy ve mhuy yeterli

MaxMin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • MaxMin
                          MaxMin @walrass06 Son düzenleyen:

@walrass06 hemen bugün yarın 1 ay'a hepsi gelsin değil, 2018 kpss öncesi gelsin şeklinde bir metin olarak kast ettim kardeşim

" No pain , no gain "

• A
                            ameletüllabı Son düzenleyen:

Böyle böyle ciddi adımlar atılmalı arkadaşlar yoksa bu gidiş nereye biz sadece sınav istiyoruz gecen yildan biliyorum ogretmenlerin mektup göndermesi çok etkili olmuştu

• hamzaömerhalid
                              hamzaömerhalid Son düzenleyen:

Bu mektup işi güzel hayırlı olacak inşaallah 😊 bianda kaç tane cevap vermek zorunda kalacaklar mecbur dikkat çekmiş olacağız

• Mahlaki
                                Mahlaki Hazine ve Maliye Bakanlığı @jamiryoo Son düzenleyen:

@jamiryoo sgk yönetmelikte değişiklik yaptı mülakatlar bittikten sonra 30 gün içinde açıklanması gerektiğine dair bunuda baanlığa bildirdi denidliyor bu yüzden en geç 28 ocakta açıklanması gerekiyormuş söylem böyle . Ama bırakın guy ilanı gelsin sgk mülakat sonuçları guy il tercihlerinden 1 gün önce bile açıklansa olur illaki sgk vmy mülakatlarının açıklanıpta ilanın gelmesine gerek yok böylece zaman kazanmış oluruz 🙂

• T
                                  toranj Yasaklı Son düzenleyen:

arkadaşlar sessiz takip ediyorum mektup işi gayet mantıklı metni belirleyelim ve yollayalım. hatta sayı çok olsun diye yakın arkadaşlarınız vs. de yollasın . mektuplar okunuyor belli sayıdaki mektubun dikkat çekmemesi imkansız. bakanın bizi zerre umursamadığına eminim

K hamzaömerhalid 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • K
                                    köyün-ağası @toranj Son düzenleyen:

@toranj geçen sene anne baba kardeşim amca adına da göndermiştik bir kişi 4-5 mektup göndermişti

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • hamzaömerhalid
                                      hamzaömerhalid @toranj Son düzenleyen:

@toranj benim de aklıma geldi acaba daha ortak bir dilde yazılabilir mi. Annemden babamdan da atardım diye düşündüm

• M
                                        mbguy Son düzenleyen:

Arkadaşlar burayı önceki gibi sık takip edemiyorum. Anladığım kadarıyla Cimer’e mail atılacak. İçeriğine baktım da acaba sınav sisteminin o hep konuşulan içeriğe döndürülmesini de talep etsek çok şey mi istemiş oluruz 🙄. Yani 70 i geçen 10000 kişiyi yazılı sınava alıp il tercihlerinin yazılı Sınav sonrasına bırakıldığı bir sistem konuşuluyordu ya. Ona bir değinilse nasıl olur sizce? Çünkü hali hazırdaki sistem herkesin belini büküyor. İl puanlarının belli olmaması can sıkıyor ne yazık ki 😕

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

ErtuğrulBEY M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • ErtuğrulBEY
                                          ErtuğrulBEY @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy haklısınız hocam bende size katılıyor um.

• M
                                            mhmt7 @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy kesinlikle hocam . yazılı sınav sonrasında tercih hakkımız olsun mesela 10 şehir . kpss ve yazılı puanımız sonucunda o illerden birine şayet puanımız yetiyosa girelim . daha sonra da mülakat aşaması . Yani olması gereken bu diye düşünüyorum. Eminim çoğu kişi de böyle düşünüyordur.

• 1
                                            • 2
                                            • 70
                                            • 71
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 74
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 72 / 607
                                            • İlk ileti