TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    3779785
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • nonbisinidem
      nonbisinidem @Shady1 Son düzenleyen:

İnşallah hocam hepimiz için yürekten diliyorum ve amin diyorum :)))

@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

Burada kendimden çok siz degerli arkadaşlarin @yasaklı @krtalprn @ShankS @aliyar-bey @nonbisinidem @denetcii @meçhulasker @genclerbirlikli @brzezinski ve ismini yazamadigim bütün forumdaş sgk mağdurlarının sonuçlarını gercekten merak ediyorum. Insallah herkes emeginin karsiligini müspet sonuçlarla alir da kurumda devam ederiz muhabbete 😀😀

Neden duâsız bırakıyorsun dilini,
      Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • Shady1
        Shady1 @Kai Hitwatari Son düzenleyen:

@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

@shady1 hocam insallah daha cok issiz arkadaş kazanir da psikolojisi duzelir. Hep böyle dua ediyorum. Şu psikoloji her seyden kotu. Fakat bir arkadaşın forumda takilanların atanma oranı %5 demesi beni biraz tırsıttı 🙂

Forumdakileri tek tek tespit etseler bile ben yine takılırım buraya çünkü baska türlü bu süreç çekilmez hocam. Burada ayni sıkıntıyi yaşayan insanlarin olduğunu bilmek bile insana güç veriyo.

Ama ben sanmiyorum burdakileri tespit etsinler cunku baska baslikta her gun kuruma kizdigimiz arkadasi aldi kurum . Ustelik 25 kisi aliyolardi. bulsa asil onlar bulur ki sgk hangi birimizi bulacak 1600 adamla ugrasmaz. 😀

Sinav BaşMüfettişi

Kai Hitwatari 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • M
          meçhulasker @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 Allah razı olsun hocam 🙂 Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • M
            meçhulasker @nenehatun Son düzenleyen:

@nenehatun hocam ben sgk duyurulardan çok buraya bakıyorum 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • P
              poisson Son düzenleyen:

@Shady1 Ay aman Allah korusun deme öyle:)) Ama triplerdeyim o ayrı👅
              @denetcii valla öyle fıruma girdiğimden beri zulüm acı keder😂😂 vurun istatistikçiye🙈

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • A
                aliyar bey @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 inşallah Allah nasip eder hocam 🙂 valla şu yazdıklarından biri bile eksik olursa kendimizi kötü hissederiz o kurumdaki muhabbette... Gerçi o biri ben de olabilirim, eğer öyle olursa bensiz çok eğlenmeyin tamam mı :))

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • O
                  oeah Yasaklı Son düzenleyen:

Dedik size kardeşim saf gibi her şeye inanıyorsunuz bu hafta, öteki hafta açıklanacak vs diye kimsenin bilgisi yok. bir sürü boş insan toplanmış saçma sapan dualar ediyorsunuz. Sonra resmi ağızdan ayet falan paylaşılınca kızıyorsunuz ne kadar tutarsız, garip insanlarsınız. Tanrı, allah, yaratıcı adına ne derseniz diyin işini bırakmış aa dur lan Aslı’nın ataması vardı bak yeni dualar hep spam’a düşmüş şunu bir çözeyim mi diyecek. Tam da hak ettiğiniz şekilde muamele görüyorsunuz. 75 puan aldı diye kadro hak ettiğini düşünen insanlar var olm 75 puanı bi tarafıyla yapar insan KPSS’de. Bekleyin la inşallah 9 ay sürer.

S A Y R Z 10 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    ShankS @oeah Son düzenleyen:

@oeah Anneni hiç mi sevmiyorsun lan troll

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                    • A
                      aliyar bey @oeah Son düzenleyen:

@oeah karıncanın ayak sesini duyan Allah'tan bahsediyoruz hocam spam falan kendince komiklik peşine düşmüşsün yapma bence kendine zarar. Geri kalan bahsettiklerin için de ancak gülebiliyorum 😄 @Shady1 Allah böyleleriyle de denk getirmesin hocam inşallah 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                      • Y
                        yasaklı @oeah Son düzenleyen:

@oeah kardeş buranın taban puanı 84 küsur

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                        • Y
                          yasaklı @yasaklı Son düzenleyen:

@yasaklı üstelik 90 üstü puan alan tonla adam var burada yani daha önce dediğim gibi burası sana çok bol gelir az öteye git sen

• R
                            resetat @oeah Son düzenleyen:

@oeah Troloğlu trol seni... Ulan puanları bile bilmiyorsun konudan o kadar uzaksın ki bir de gelmiş paragraf yazıyor hayret ettim açıkçası o beyinle bu kadar kelime nasıl yan yana geldi diye! Buradaki her insan derece yapmış ve çoktan kadroyu haketmiş neden bahsediyorsun annesini sevmeyen evlat?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
                            • Z
                              Zamazenta @oeah Son düzenleyen:

@oeah Bu kekoya cevap vermeden önce herkes bi sövmüştür şimdi itiraf edin:)

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                              • Shady1
                                Shady1 @aliyar bey Son düzenleyen:

@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

@shady1 inşallah Allah nasip eder hocam 🙂 valla şu yazdıklarından biri bile eksik olursa kendimizi kötü hissederiz o kurumdaki muhabbette... Gerçi o biri ben de olabilirim, eğer öyle olursa bensiz çok eğlenmeyin tamam mı :))

O eksik olan ben olurum bendeki bu şanla emin ol😀😀

Sinav BaşMüfettişi

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Kai Hitwatari
                                  Kai Hitwatari @oeah Son düzenleyen:

@oeah oooo günaydın liseli. Yalnız burası e-okul değil, sen yanlış gelmişsin 🙂

https://youtu.be/SBFo3xvJ_m4

Beklemeyi beklemezken beklemeyi bekledik.

• P
                                    poisson Son düzenleyen:

Tam yaaa yapmayın yazık ergen de olsa bu da @oeah bir insan diyeceğim bir gülme geliyor😂😂

• K
                                      kaldoraç @oeah Son düzenleyen:

@oeah Enteresan bir yorum geldi ... Hocam burda bekleyenlerden minimum puan 84 küsürat. 75 alan yok... Biz sadece dua ediyoruz hayırlısı için, talebimiz bu işin sorumluluklarından. Herkes haddi ile konuşuyor dertleşiyor bu forumda kimsenin kimseye boş insan gibi laflar etmesi hoş değil. Aç bir fake hesap git ünlülere falan söv klasik trol işlerinden sapma ki çapının dışında sana zarar gelir.

Kai Hitwatari 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • Kai Hitwatari
                                        Kai Hitwatari @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 hocam tespit edeceklerini bende sanmıyorum, arkadaş genel bir istatistik çıkarmış onu söyledim. Yoksa kimse ugraşmaz. 🙂

Beklemeyi beklemezken beklemeyi bekledik.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • M
                                          meçhulasker Son düzenleyen:

İte kemik atmaca mı oynuyoruz 🙂

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                          • L
                                            luthor @Zamazenta Son düzenleyen:

@denetcii Ben sadece sövmekle yetindim cevap vermeye değmez bir canlı 🙂

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 719
                                            • 720
                                            • 721
                                            • 722
                                            • 723
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 721 / 1054
                                            • İlk ileti