2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo çok şükür ondna korkuyordum. Ama onlarda aynı kişilerin başvuracağını düşünüyordur ve ciddi bir boşluk olabilir alımlarda başvuru sınırı koyabilirler mi. Çünkü anlaşılan o ki aynı dönemde gelecek bu alımlar.
-
vym de mi bölünecek
-
İstanbul olmazsa ilanda çok parça olursa iller bazında çok sürpriz çıkar 2 sınav önce 1350 de kat 5 olmuştu çok mağdur olan olmuştu
Bunlar gene 5 den devam ederler gerçi girsekte eleniyoruz anasını satayım mülakatta -
Yaş 33 oldu 3 defa elendim mülakattan 4 olur mu puan yeter mi anasının en ücra köşesini yazacam sırf gene mülakat görmek için
Elmas su paradoksu anlat deyip elemek dramdı son mülakatta sabah 7.45 de sonuç açıkla kanın çekilsin gene listede yoksun
Yıllar önce fethöden adam bul şimdi akepeden adam bul
Midem bulanıyor devletten işleyişte ders çalışayım diyorum 2010 dan beri aldığım puanlar girdiğim mülakatlar düşününce yorulduğumu hissediyorum hayat geçti gitti anasını satayım.
Çalıştığım kurumdsn sağlık özrü tayin istiyoruz ona bile cevap dahi vermiyorlar böle rezillikler ülkesiyiz.
Yüzde 20 30 dışında torpilsiz olmuyor buna şahit oluyorum mülakat alanında konuşmaları görünce hayattan herşeyden soğutuyorlar.Gönül diyor girebilirsen zaten almıyorlar yap şovunu çık ama umudun ümidin var dur diyorsun nasip bakacaz.
Merak eden olabilir neden 2000 lik İstanbul alımına girmedin diye soran olabilir vmy mülakatların iyi geçip ilkinde elenince ikincide elemezler dedik ama duvara çarptık sene 2013 aralık sonu:( -
Arkadaşlar hepimiz çok duyum alıyoruz ama bende eğitimde olan birinden ilanın yakında olacağını ve ankara istanbulda açığın fazla olduğunu rakam belirtilmemekle beraber bunların kesin olduğunu duydum umarım bu kadar beklemeye yüksek sayıda bi ilan görürüz
-
Geçmişte hiç 1000 kişi aldığı olmuş mu acaba olduysa 10 katı mi çağrılmış?
-
@sweeney_todd En azından çalıştığın bir kurum varsa şükret bence.Gerçekten onu da arayanlar var.Bilmiyorum herkes birbirinden berbat ve umutsuz durumda
-
@fernando-reges reis mevzu iş olayını geçti emek vermek karşılık almak olayına döndü
-
@ronay92 500 de 10 katı gelmişti baya seneler önce
-
@sweeney_todd Haklısın o da ayrı bir dram ayrı bir çöküntü seni anlarım.Ama tutunacak bir dalın var en azından.Zaten geçmişe girersek işin içinden çıkamayız.Şimdi ise en sıradan bir yere girmek bile ne kadar zor görüyorsun.Müfettişlik hedefim var diyen adam gidip Stegnografi,İl göç'e başvuruyor çaresizlikten.En son Halkbankası sınavına rekor kişi başvurdu.Bilmiyorum dostum herkesin hikayesi farklı ama hisleri aynı
-
@maliyeciniss umarım doğru çıkar yaa
-
@fernando-reges puan yıllar geçtikçe düşüyor çünkü mat Türkçe etkiliyor soru çözmedin mi patlıyor ve azaltıyor
-
@maliyeciniss umarım doğrudur. ist ve ank birlikte olursa 1500 ü düşmez sayı
-
@gmzankr066 inşallah inşallah boşa ümitlenmiş olmayız
-
@slytherin Umarım bende öyle düşünüyorum ama yinede gelmeden çok kapılmayalım ne yapacakları belli olmaz
-
Herkese iyi geceler 15 Mayıs’a kadar 1000-1250 arası alım. İhtimal yüksek gözüküyor. Umarım boşa çıkmaz.
-
@priss süpersiniz insallah cok beklemeyiz
-
@priss artık gelsinn ya bıktık valla gençlik elden gidiyor bekleyiş içinde
-
@priss hocam öncelikle hoş geldin. 15 mayis ilan tarihi mi sinav tarihi mi eger ilan tarihi 15 mayisa kadar ise sinav haziran sonuna bile sarkar
-
@guyan-gelmiş ilan olur