Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
@rlg evet hocam ekran görüntüsünü alıp çıkardım şimdi problem olur mu sizde
-
şuraya gelip ne iş yapacağız vs soranları ben mülakat komisyonu olsam işe almam 2 dk google amcaya sorup öğrenemiyor musunuz ben anlamıyorum ki http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131114-4.htm okuyun şurayı adamlar yazmış açıkça hey allahım ya
-
@gokhan
Olmaz hocam imzanizi da atın. Oda yeter hiç yoktan iyidir sorun olmaz -
Ben muhtardan nüfus cüzdanı sureti aldım ve gönderdim olmaz mı acaba?
-
@figo102009 diğer belgeleri göndermiştim, kimlik fotokopisinde sıkıntı çıkınca sadece onubeyan yazıp imzalayıp tekrardan gönderdim mecbur.
-
@burcuburcu malesef vardı fakat kaybettim....en iyisi elden vermek riske atmayayım hocam teşekkür ederim
-
Bu sınav tarihleri ne zaman açıklanacak acaba göç idaresini arayan oldu mu hiç?
-
-
@westthrace hocam bu tarihler göç uzman yardımcılığı için.
-
Su goc idaresinin mulakat tarihleri belli olsa da ptt nin gerginligini az atsak ustumuzden
-
@yusufum ptt gerginliği nedir hocam?
-
@snm iibf nin cogu bolumunden almayisi ve son 1 yil ikamet sarti gibi seyler cogumuzu gerdi de o gerginlikten bahsettim:)
-
Mulakat tarihleri aciklandi arkadaslar.
-
başvurduğum ile 1 kişi alınacaktı, mülakata kalan 4 kişiden 2'si belge göndermemiş,2 kişi kalmışız.
-
@exclusive hocam yüzde elli olasılık, belki o arkadaşımız mülakata girmez dört ayak üstüne düşersiniz.
-
@yusufum hocam ptt personel alımı değişikliğinde bölümler değişti mi?
-
@hgrotius evet hocam. Kamu maliye falan da basvurabiliyo. 200 kisilik gise ve buro gorevlisi kadrosu actilar onlar icin de .
-
Mülakatlara çok az bir vakit kaldı. Önceki alımlarda çıkan soruları bilen var mı arkadaşlar? Gerçi Göç İdaresi ilk kez normal memur alıyor galiba. Geçmiş soru olmayabilir
-
@sdaa01 Göç idaresi hakkında genel bir bilgi edinin, kurumun sitesinde biraz gezinin ayrıca komisyonlarda daire başkanları yer alacaktır o yüzden onlara da bir göz atmanızda fayda var. Bunlar haricinde temel düzeyde yabancılar ve uluslararası kanuna bakmanız yeterli olacaktır. Ek olarak gireceğiniz alandan soru gelebilir o konulara bakarsınız ayrıca mülakattaki giyiminize, genel hal ve hareketlerinize dikkat edin yeterde artar bile
-
@black çok teşekkürler.