Mülakatlara çok az bir vakit kaldı. Önceki alımlarda çıkan soruları bilen var mı arkadaşlar? Gerçi Göç İdaresi ilk kez normal memur alıyor galiba. Geçmiş soru olmayabilir
Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
@rlg evet hocam ekran görüntüsünü alıp çıkardım şimdi problem olur mu sizde
-
şuraya gelip ne iş yapacağız vs soranları ben mülakat komisyonu olsam işe almam 2 dk google amcaya sorup öğrenemiyor musunuz ben anlamıyorum ki http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131114-4.htm okuyun şurayı adamlar yazmış açıkça hey allahım ya
-
@gokhan
Olmaz hocam imzanizi da atın. Oda yeter hiç yoktan iyidir sorun olmaz -
Ben muhtardan nüfus cüzdanı sureti aldım ve gönderdim olmaz mı acaba?
-
@figo102009 diğer belgeleri göndermiştim, kimlik fotokopisinde sıkıntı çıkınca sadece onubeyan yazıp imzalayıp tekrardan gönderdim mecbur.
-
@burcuburcu malesef vardı fakat kaybettim....en iyisi elden vermek riske atmayayım hocam teşekkür ederim
-
Bu sınav tarihleri ne zaman açıklanacak acaba göç idaresini arayan oldu mu hiç?
-
-
@westthrace hocam bu tarihler göç uzman yardımcılığı için.
-
Su goc idaresinin mulakat tarihleri belli olsa da ptt nin gerginligini az atsak ustumuzden
-
@yusufum ptt gerginliği nedir hocam?
-
@snm iibf nin cogu bolumunden almayisi ve son 1 yil ikamet sarti gibi seyler cogumuzu gerdi de o gerginlikten bahsettim:)
-
Mulakat tarihleri aciklandi arkadaslar.
-
başvurduğum ile 1 kişi alınacaktı, mülakata kalan 4 kişiden 2'si belge göndermemiş,2 kişi kalmışız.
-
@exclusive hocam yüzde elli olasılık, belki o arkadaşımız mülakata girmez
dört ayak üstüne düşersiniz.
-
@yusufum hocam ptt personel alımı değişikliğinde bölümler değişti mi?
-
@hgrotius evet hocam. Kamu maliye falan da basvurabiliyo. 200 kisilik gise ve buro gorevlisi kadrosu actilar onlar icin de .
-
Mülakatlara çok az bir vakit kaldı. Önceki alımlarda çıkan soruları bilen var mı arkadaşlar? Gerçi Göç İdaresi ilk kez normal memur alıyor galiba. Geçmiş soru olmayabilir
-
@sdaa01 Göç idaresi hakkında genel bir bilgi edinin, kurumun sitesinde biraz gezinin ayrıca komisyonlarda daire başkanları yer alacaktır o yüzden onlara da bir göz atmanızda fayda var. Bunlar haricinde temel düzeyde yabancılar ve uluslararası kanuna bakmanız yeterli olacaktır. Ek olarak gireceğiniz alandan soru gelebilir o konulara bakarsınız ayrıca mülakattaki giyiminize, genel hal ve hareketlerinize dikkat edin yeterde artar bile
-
@black çok teşekkürler.