SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Vurur yüze ifadesi biz daha çok bekleriz bi tanesi
-
Biliyordum böyle olacağını. Sınava 4 ay kaldı. Daha olumlu olumsuz bi sonuç göremedik. 90 küsürlü puanlar ve YDS de bir işe yaramadı. Daha ne yapmak lazım bilmiyorum ki. Gerçekten çok umutsuzum artık.
-
Denetmenliğe başvuruyorum şimdi mecburen arkadaşlar.
-
Simdi kurum boyle bir durum ortaya cikacagini elbette biliyor daha once arkadaslar bilgilendirme yapıldığını soylemisti.
Eger mulakat önümüzdeki carsamba veya persembeye kadar açıklanırsa cok üzülürüm mulakata girmedim ama giren arkadaslarin bazıları soyle düşünüyor. Denetmenlige basvuracaklar ve uzmanlik kazanacaklarin listesinden ortak isimler olacagi bir gercek.
Bir duyuru yapip denetmenlik basvurularini bir hafta uzatabilirsiniz. Bu carsamba da uzmanlik sonuclari aciklanirdi. Durumdan herkes memnun kalabilirdi. Herhalde denetmenlik basvuru surelerinin 1 hafta uzatilmasi zor olmasa gerekiyor. Tabi kurumun uzmanlik sonuçlarını carsambaya kadar aciklamasi gerekirdi bu durumda.
Kısaca onlarca arkadas(mutlakat uzmanlik listesine girecek olanlar var) istemeyerek kendi insiyayiflerini kullanarak bu gune kadar beklettiler basvurulari. Herseye ragmen bu sagduyu adina tesekkur ediyorum hepsine. -
Kurum başkanı sayın Mehmet Selim Bağlı'nın babası vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
-
Arkadaşlar azıcık daha sabır, az kaldı maksimum 2 hafta. Başka bir sınav-mülakat sürecinin daha nihayete ermesi bekleniyormuş bilginize. Tahminim ya denetmenlik süreci ya da müfettiş yardımcılığı ile ilgili.
-
@faizkoridoru aralık ayında ocak ayından önce %90 ihtimal açıklanmayacak demiştin hocam. buna da inanıyorum. şimdi de acaba sgk müfettişlikle uzmanlığı aynı anda birileri kazanmasın diye müfettişlik sonuçlarını bekliyor olabilirler diye düşündüm. çünkü denetmenlikle ilgisi olsaydı zaten cumadan önce açıklanırdı. denetmenlik mülakatı için belge yollamaya başlamadan (23 ocaktan önce) açıklansa keşke, bir de girmek istemediğimiz denetmenlik mülakatına belge yollamasak...
-
@odtüsbky 1 hafta önce, müfettişlik mülakatına kalan arkadaştan duydum ben de. İkisini birleştirecekler.
-
@İNSAN neyin ikisini birleştirecekler, denetmenlikle müfettişliği mi yoksa tarih açısından uzmanlık ve müfettişlik sınav sonuçları mı ?
-
@Elcapitano Uzmanlık ve müfettişlik hocam.
-
Birleştirme amacı neden ki
-
Müfettişliği kazanacak kişileri uzmanlık listesine almak istemiyorlar öyleyse gayet mantıklı
-
@faizkoridoru 7.promosyon denetmen yard yedekleri hakkinda bilginiz war mi ?
-
@madamcoco hayır, maalesef.
-
Eğer gerçekten uzmanlık ile müfettişliği ayırıyorlarsa ve hak kaybının önüne geçiliyorsa çok iyi. Aslına bakarsanız ne kadar geç açıklansa yedeklerle birlikte o kadar şansımız artar. Müfettişlik mülakatı yapıldı mı? ne alemde acaba?
-
@JanTinbergen 1 haftaya, müfettişlik mülakatlarının 1 ayı dolacak.
-
Uzmanlıkla müfettişliği niye birleştirsinler ki, ikisi apayrı meslek, bir birleşme olacaksa oda denetmenlerle müfettişler arasında olur ki bu zaten yıllardır konuşuluyordu. Denetmenlerle müfettişler yatığı iş neredeyse hemen hemen aynı sadece müfettişlerin ekstra olarak memurları soruşturma yetkileri var.
-
Hocam sen ne dersin aynı anda mi açıklanır çok saçma çünkü müfettişlik biteli daha 1 ay olmadı @paretowilfredo
-
Bir de sizce kurumda denetmen olarak çalışmak uzmanlığa kabul için diğer adaylara göre avantaj ya da dezavantaj oluşturur mu?
-
@antisinav Valla kardeşim olmaz diyemem. Olursa da şaşırmam