TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1143386
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Rorschach159
      Rorschach159 Son düzenleyen:

Bizim gözetmen bilgisayar öğretmeni imiş. E ydsye girmiş barkod olayı yoktu dedi bide ilk e yds öncesi defalarca test yapmışlar ayrıca gerçek adaylara deneme sınavı yapmışlar. Benim teknik bilgimle bu serverlara 2 ay boyunca her gün karekod okutulması gerekirdi dedi 2 aydan önce böyle bi sistem faaliyete girmez dedi ki ayrıca ösym teknik ekibinin zaten server güçlü mantığı ile bunun testlerini yapmadıklarını düşünüyorum dedi.

Dipnot: c2 13 nolu salonda bi bayan arkadaş sistemi 2.kez açıktıklarında chrome geçmiş sekmesinden sınavı bulup açmış tanıdık olsaydı elini öpecektim. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi 😂😂Bu bile java altyapısını kullanarak bi sınav arayüzünü yaptıklarını gösteriyor bu bile skandal

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
      -Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • F
        FC Real GDP @Kadrolu Öğrenci Son düzenleyen:

@kadrolu-öğrenci hocam, başlık bu: 26 mayıs 2018 sayıştay sınavında pc'lerin çökmesi

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • genclerbirlikli
          genclerbirlikli Son düzenleyen:

Arkadaşlar skandal boyutunu bir yana bırakırsak, bu e sınavlarda katakulli olasılığını düşünen bir tek ben miyim ? Mesela hiç sınava katılmayan birinin kazanacak şekilde test sonuçlarının oluşturması pek uğraş gerektirmez bence.

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
          • Rorschach159
            Rorschach159 @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli hocam ben ondan ziyade bu sınavda bi sabotaj olma ihtimalini aklıma getirmiyor değilim. Fetö temizliği olmayan tek kurum ösym seçim öncesi mis gibi muhalefete ekmek. Gerçi ülkede yaşaya yaşaya komplo teorisyeni olduk

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
            -Rorschach in Watchmen

P genclerbirlikli P onuktekin 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
            • P
              paretowilfredo @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 Hiçbir şey olmasa dahi sınavın dişarıdan mudahaleye ve manipule edilmesine açık bir sistem. Sistemi düzgün işletemeyen kurum saldırıdan koruyabilir mi? Bu kurum kağıtlara yıllarca sahip çıkamadı üstelik kaldı ki dijital veriyi koruyabilecek. Hiç sanmıyorum.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
              ...

...her dem taze doğarız,
              bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

Rorschach159 otuzyılsavaşı 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • genclerbirlikli
                genclerbirlikli @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 her şeyi fetöye yıkmayı doğru bulmuyorum hocam. Bu sınavda nerden bakarsan bak iş bilmezlikler ve skandallar silsilesi var.

1. 200 lira sınav ücreti
                2. Hicbi seyin açıkça belli olmadığı duyurular
                3. Oldukça geç açıklanan sınav giriş yerleri
                4. İstanbul tercih edenlerin Ankara'ya yönlendirilmesi ve üstteki is bilmezlikten dolayı yaşanan mağduriyetler
                5. Bugünkü en büyük halka
                6. Sadece esenboğadaki sınavların iptali açıklaması...

Yani bunların hepsi mi komplo hepsi mi fetö ? Sayıştayda hic kimse yok mu ya e sınav neymiş kafanız güzel mi diyecek ya da 200 lira ne insafınız yok mu diyecek ? Bu yaşananlara niye kimsenin sesi çıkmadı

1 F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                • P
                  plansız Yasaklı @plansız Son düzenleyen:

@plansız, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Bu arada kişiye özel açılan sistemin, kişiye özel basılan kitapçıktan ne farkı var?

İlgili soruya cevap ektedir:) @genclerbirlikli Şaka bir yana sistemdeki foto ile eşleşme falan yapılıyor girişte ama sanal ortamı kim bilebilir 🙂

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • Rorschach159
                    Rorschach159 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam google chrome geçmişinden açılabilen bi java uygulamasından bahsediyoruz. Kırılması o kadar kolay ki bu bile insanın aklına çeşit çeşit şeyler getiriyor ki sayıştay gibi kritik makama adam alacaklar. Bu teknik ekipleri kim seçti serverları kim kurdu kaldı ki arkadaşım biz e sınav için herhangi bir veri depolama sistemi için protokol imzalamadık dedi Türk Telekom da çalışan arkadaşım. Hocam düşündükçe ben bunun altında kalıyorum

-Rorschach in Watchmen

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • 1
                      1umut @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli sabahtan beri icimde olan seyleri yazmissin, helal olsun sana🌸

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • Rorschach159
                        Rorschach159 @plansız Son düzenleyen:

@plansız fotoğraf eşleşme işi yalan 2.açılışta kameram açıldı gözetmen ile fotoğraf çektim sadece benim ki açıldı diye panikten yüzümün yarısı çıktı gözetmen bunu kabul etmez dedi ama ne göreyim onayla dedim çat sorular çıktı eşleşme sistemleri çalışmıyordu

-Rorschach in Watchmen

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • 1
                          1umut @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 giristeki yuz tanima da fos.
                          Ben erken girdim yuzumu tanittim zorla da olsa ama sonradan girenleri hep kenardan koseden almis gorevliler

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • P
                            plansız Yasaklı @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 Çünkü hepimizin böyle düşünmesi isteniyor, benimde aklıma geldi. Güzel bir imkan dedim gençler bağıracak seçim öncesi ortalık belki karışacak. Tam da bunu düşünmemiz isteniyor zaten. Geri adım atmak için süper sebep. Ama hemen peşine şunu da düşünüyorum her şeyinize eyvallah da bizim hakkımızı kim savunacak. Biz savunsak şusun busun fişleme vs. Biz savunmasak bizi düşünen yok. Bugün yaşanan mağduriyetler ne olacak. Hakkını aradığında aman oyuna gelmeyin gençler oluyor bir anda.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • otuzyılsavaşı
                              otuzyılsavaşı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo
                              işte hep teknik ekip hocam :))
                              ösym'nin forumunki gibi bir teknik ekibe ihtiyacı var:))

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • Rorschach159
                                Rorschach159 @1umut Son düzenleyen:

@1umut ben 5dk kala girdim karakter icabı rahatımdır sakin sakin görevliye dedim ki yüz tanıma falan varmış dedim geç geç sistemler çöktü dedi tüm turnikeler açıktı bişey olacağı o kadar belliydi ki

-Rorschach in Watchmen

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • F
                                  FC Real GDP @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli hocam, ösym'nin duyurusunda acilen toplanan yönetim kurulu diyor ya o bile yalan kesin.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

onuktekin genclerbirlikli P 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • onuktekin
                                    onuktekin @FC Real GDP Son düzenleyen:

@fc-real-gdp Tabiki de yalan telefonla konuşup hallettiler. Hatta erteleriz başka soru sorarız seçim filan arada kaynarız diye de düşünüyor olabilirler.Orada bile soruların değiştirilip yeniden başlanacağını söyledi gözetmenler.

Fortis fortuna adiuvat

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                    • genclerbirlikli
                                      genclerbirlikli @FC Real GDP Son düzenleyen:

@fc-real-gdp ya yalanın kuyruklusu o bence 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • P
                                        plansız Yasaklı @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 Yanlış mı hatırlıyorum barkod okuma işi dolayısıyla sistem 14.25/14.30 dan itibaren çöktü denildi. Yani size öyle demeleri bir yerde normal turnike meselesinde bu saatlerden sonra girdiyseniz 🙂

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • P
                                          plansız Yasaklı @FC Real GDP Son düzenleyen:

@fc-real-gdp Ben ösym başkanı gelmiş diye duydum sınav merkezine.

• genclerbirlikli
                                            genclerbirlikli @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 hocam bak sen kendin diyosun google geçmişte sorular çıkan bir sistem, yüz tanıma çalışmıyordu bilmem ne... O sınavda benim dediğim gibi bir şeyin olmama olasılığına inanıyor musun

• 1
                                            • 2
                                            • 114
                                            • 115
                                            • 116
                                            • 117
                                            • 118
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 116 / 322
                                            • İlk ileti